Acasă Monden Dan Negru este in DOLIU! ”M-a naucit vestea!”

Dan Negru este in DOLIU! ”M-a naucit vestea!”

32

Dan Negru, cunoscutul prezentator de televiziune, este foarte afectat dupa ce unul dintre idolii sai, Paul Grigoriu, s-a stins din viata.

dan negru„M-a naucit vestea! M-am apucat de radio in anii 90 imitandu-l pe Paul Grigoriu! Mi-a fost idol in breasla asta! Ma trezeam dimineata la 5 ca sa-i ascult matinalul si adeseori il inregistram pe casete audio, ascultandu-l iar si iar. Am avut apoi sansa sa-l intalnesc la Radio Vacanta, ba chiar sa stam de vreo cateva ori impreuna la microfon, in aceeasi cabina! Paul Grigoriu a insemnat pentru radioul romanesc ce a insemnat pentru televiziunea din Romania Valeriu Lazarov sau Adrian Sarbu. Ultima data l-am intalnit intr-o noapte, eu invitatul unui late night la Romania Actualitati, el inca pe holurile radioului pe la 1 noaptea.Mi-a spus cu vocea-i inconfundabila si cu o tigara in mana: „Pustiule, totusi ai gresit ca te-ai lasat de radio”. De la matinal zicere…Paul Grigoriu. Drum bun!

P.S-Cand Iosif Sava a fost dat afara de la TVR, Acasa Tv l-a ofertat si i-a gazduit Seratele Muzicale. Sava a plecat atunci de la TVR la Acasa Tv. Paul Grigoriu a anuntat sec: „Iosif Sava nu a plecat LA Acasa. A plecat DE Acasa.””, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Foto: Realitatea Tv

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos