32.5 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăMondenEl este omul care O IMBRACA pe Carmen Iohannis! ”O Jackie Kennedy...

El este omul care O IMBRACA pe Carmen Iohannis! ”O Jackie Kennedy a zilelor noastre”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Casa Regala a Romaniei este in doliu! Anuntul oficial al Principelui Radu Duda

Este doliu în Casa Regală a României. Principesa Moștenitoare...

Nunta in Casa Regala a Romaniei! Principele Nicolae se insoara

Principele Nicolae, exclus de Regele Mihai din linia de...

Alexandru Ciucu a fot ales de Carmen Iohannis pentru a-i realiza tinutele pe care aceasta le va purta la evenimentele oficiale.

carmen iohannisFaptul a fost confirmat pe pagina de Facebook a creatorului.

„A fost o mare onoare pentru mine sa pot crea costumul pe care Prima Doamna a Romaniei l-a purtat la intalnirea oficiala pe care familia prezidentiala a avut o cu presedintele Turciei. De azi inainte ma voi ocupa personal de toate tinutele oficiale de care doamna Iohannis va avea nevoie in calitate de Prima Doamna. Ma bucura aceasta colaborare, cu atiat mai mult cu cat in lumea politica, domnia sa are din ce in ce mai mult, imaginea unei Jackie Kennedy a zilelor noastre”, a scris pe pagina de Facebook noul designer al Primei Doamne, Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu s-a lansat in lumea modei ca designer de costume masculine. In 1997, dupa ani de „ucenicie”, acesta deschide alaturi de tatal sau –Alexandru Ciucu Sr , primul magazin ”SAMRIC”, iar in 1999 primul magazin ”TATA&fiul”. In același an este lansata prima colecție de costume sub acest brand in cadrul unei prezentari personale de moda. In perioada 2000 – 2005 sunt inaugurate mai multe magazine TATA&fiul și SAMRIC, atat in București cat și in provincie – Iași și Brașov.

In anul 2006, designerul inființeaza un atelier de creație vestimentara intitulat Atelier de Inalta Croitorie din Romania, creațiile acestuia fiind ulterior expuse la targuri și expoziții de profil din Romania, alte țari din Europa. Anul 2009 este marcat de inceputul colaborarii Atelierului cu Casa Regala a Romaniei. Avand inițial statutul de partener, dupa un an de proba – in 2010, firma devine Furnizorul Oficial al Casei Regale pentru o perioada de trei ani. Acest titlu i-a fost reinnoit in 2013.

Sursa

Foto: Mediafax

Ultimele stiri