20.2 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăDivertismentDan Negru, pus la colt de o profesoara dupa o postare pe...

Dan Negru, pus la colt de o profesoara dupa o postare pe facebook: „Un agramat care afirma ca stie el cum trebuie facuta scoala”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Un text postat de Dan Negru pe Facebook a primit nota 2 de la o profesoara de limba romana. In postare, Negru scria tocmai despre calitatea indoielnica a invatamantului romanesc.

„Cand eram in clasa a VIII, tin bine minte, l-au exmatriculat pe Cristi B.

Lectia ne-a prins bine noua, celor ramasi, pentru ca a cumintit toata scoala.

Azi,elevii nu mai pot fi exmatriculati !

De la 1 septembrie au dat legea.

Degeaba campaniile anti-drog din zilele astea daca profesorul e ingenunchiat de un derbedeu.

Exmatriculati loazele din scoli !

Redati-le puterea profesorilor !

Azi, profesorii umbla-n varful picioarelor sa nu-i deranjeze pe elevi.

Profesorul care-i spune unui elev ca-i prost ajunge breaking news la televiziuni.

Cica spunandu-i adevarul , elevul poate sa cada in depresie.

Cirezile de prosti sunt protejate de lege

Azi, regulile din scoli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi si in locul doctorilor sunt profesorii care umbla-n varful picioarelor sa nu-i tulbure pe bolnavi.

Rousseau avea drepate: ‘copilul ajunge , dupa educatia primita, pedeapsa sau rasplata !’

Televiziunile de la noi trebuie sa-si recastige moralitatea chiar cu pretul de a pierde bani. Copiii, aia putini care se mai uita la tv, sa stie ca drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool! Sa fie asta noua incercare din evolutia televiziunilor, sa fie trecerea de la blonde la litere“, a scris Negru.

Profesoara Alunita Voiculescu a analizat textul lui Negru si i-a dat nota 2.

„Remarcam mai demult, cu tristete, cum am ajuns sa avem nu doar extrem de putine emisiuni-concurs de cultura generala pe principalele canale TV generaliste, dar cum sunt ele si prezentate, in mod paradoxal, de persoane evident inculte.

Am fost mereu o mare fana a acestui tip de emisiuni, le urmaream in tinerete pe mai multe televiziuni, chiar si pe unele in limbi pe care nu le stapaneam foarte bine, de pasionata ce eram. Dar la cea prezentata de acest individ, pe Kanal D, mi-a fost pur si simplu imposibil sa ma uit. Din cauza lui. Nu numai ca mi se pare de neascultat, in general, dar clar nu era locul lui acolo, la aceasta emisiune. Era doar un mare impostor. De cateva luni incoace, la lista dezamagirilor s-a adaugat si emisiunea-concurs de la Prima TV, la care am facut un efort considerabil sa suport discutiile tampe dintre prezentatori (in special fata aia venita de la stiri mondene e ceva deosebit…), doar pentru ca imi placea jocul. Dar nu am rezistat mult.

Ei bine, asa cum se intampla mereu atunci cand ridici impostorii in pozitii pe care nu le merita, acestia si-o iau in cap si ajung sa se creada de-a dreptul merituosi. Capata tupeul de a emite pareri in domenii de care nu au habar si antreneaza in delirul lor turme de aplaudaci inca si mai putin priceputi decat ei, care le intaresc impresia de falsa valoare pe care si-au format-o. (Observatie valabila si pentru politica din zilele noastre, desigur.)

Aproape 8.000 de like-uri si mult peste 3.000 de distribuiri are aceasta mizerie de postare in care nimic nu este cum trebuie, nici macar biata punctuatie. Un agramat care afirma ca stie el cum trebuie facuta scoala, aplaudat si distribuit la greu de cadrele didactice care nu au inteles nimic din profesia lor. Romania de azi“, a scris profesoara pe Facebook.

Ultimele stiri