Dan Petrescu, la Chelsea?

Dan-Petrescu_x11-600x400Dan Petrescu are toate sansele de a-si indeplini cel mai mare vis, acela de a o antrena pe Chelsea Londra.

Cel putin asta crede cel mai bun tehnician roman din ultimii ani, Mircea Lucescu, cel care il apreciaza extrem de mult pe „Bursuc”.

„Sunt sigur ca Dan va reusi sa-si implineasca visul de a antrena Chelsea, dar va avea nevoie intai de recunoastere internationala prin rezultate. Uitati-va ca Abramovici se uita numai la cei cu performante deosebite!”, a spus Lucescu in Gazeta Sporturilor.

„Il Luce” stie bine ce vorbeste mai ales ca, recent, el a fost unul dintre invitatii de onoare ai lui Roman Abramovici, patronul lui Chelsea.

Dan Petrescu este unul dintre cei mai bun tehnicieni romani ai momentului. Dupa ce a luat titlul cu Unirea Urziceni si-a construit cariera in Rusia, acolo unde a facut performanta pe banca lui Kuban Krasnodar.

Din vara o pregateste pe Dinamo Moscova, cel mai mare nume din cariera de antrenor, si reuseste din nou sa impresioneze.

Presa rusa a scris chiar de cateva ori ca Petrescu este monitorizat de Roman Abramovici, care i-ar putea oferi sansa de a antrena pe Stamford Bridge.