Acasă Stirea zilei Dan Petrescu, pus la zid: „Sa plece”

Dan Petrescu, pus la zid: „Sa plece”

40

Dan Petrescu e criticat din toate partile dupa ce Dinamo Moscova a pierdut duminica la Rostov.

Un fost mare jucator al moscovitilor, Valeri Maslov, da de pamant cu antrenorul roman, pe care il acuza ca n-are chef de munca si se da in spectacol pe banca.

„Nici bine n-a venit si a cerut transferuri. Noi nu suntem Zenit sa aruncam cu 100 de milioane de euro pe Hulk. Treaba lui e sa faca echipa din ce are. Sa-i faca sa dea totul pe teren si sa joace fotbal. Trebuie sa se descurce cu lotul pe care il are la dispozitie, nu sa se dea in spectacol pe banca. Sa plece! Daca n-are chef sa munceasca, atunci sa lase pe altcineva, pentru ca Dinamo Moscova nu e Kuban Krasnodar sau un club mediocru din Romania”, a tunat Maslov intr-un interviu acordat presei din Rusia.

„Petrescu a fost un fotbalist bun, dar e o diferenta mare intre el ca jucator si el ca antrenor. Pai nici bine n-a venit si a cerut jucatori, normal ca cei aflati deja la Dinamo s-au suparat si nu-l asculta”, a continuat acesta.

Maslov are in minte si un inlocuitor pentru Dan Petrescu: „Ar fi mai bine sa se intoarca Andrei Kobelev (a pregatit-o pe Dinamo in perioada 2006-2010 – n.red.). E de 100 de ori mai bun”.

Dan Petrescu o antreneaza de luna trecuta pe Dinamo Moscova, grupare aflata pe ultimul loc in clasamentul primei ligi de fotbal din Rusia, cu doar 3 puncte stranse in 8 etape.

De la numirea lui, Dinamo a jucat cinci partide, in care a inregistrat o victorie, un egal si trei infrangeri.

In urmatorul meci, Dinamo Moscova o va intalni acasa pe Amkar Perm.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos