Acasă Stirea zilei CFR se bate cu Dan Petrescu pentru un jucator de milioane

CFR se bate cu Dan Petrescu pentru un jucator de milioane

40

CFR Cluj si noua echipa a lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, se lupta pentru transferul unui jucator care in 2007 a fost cumparat de Marele Inter cu 14 milioane de euro.

Atacantul hondurian David Suazo e noul vis al clujenilor, insa concurenta e foarte acerba. Pe langa CFR Cluj si Dinamo Moscova, atacantul in varsta de 33 de ani e dorit si de spaniolii de la Malaga.

„In zilele urmatoare vom negocia cu Dinamo Moscova si CFR Cluj. Aceste cluburi sunt interesate sa-i ofere un contract lui David. Pe langa ele, avem o oferta si de la Malaga”, a dezvaluit impresarul jucatorului, Giovanni Branchini, pentru presa din Rusia.

400.000 de euro pe sezon e salariul dorit de Suazo, care in prezent e liber de contract, dupa ce contractul cu Catania i-a expirat.

David Suazo a jucat in cariera sa la Olimpia, Cagliari, Inter, Benfica, Genoa si Catania. A marcat 113 goluri in Italia, dintre care 8 pentru „nerazzurri”.

In nationala tarii lui are 54 de aparitii si 16 goluri marcate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentGuvernele sponsorizeaza spionii cibernetici. Kaspersky Lab a descoperit trei programe periculoase inrudite cu Flame
Articolul următorAdele compune un album inspirat de perioada sarcinii