Acasă Comentariul zilei Dan Puric vede o imensa conspiratie mondiala: „Vor sa distruga Romania. Este...

Dan Puric vede o imensa conspiratie mondiala: „Vor sa distruga Romania. Este o tara condusa de pirati!”

1297

Actorul Dan Puric revine cu noi teorii comnspirationiste, de data aceasta legate de coronavirus. El a sustinut, duminica seara, la Antena 3, ca forte oculte „vor sa distruga Romania, ultimul bastion ortodox puternic”, folosindu-se si de COVID-19.

„Ne aflam in cea mai crunta situatie din istoria acestui popor. Suntem in razboi virusologico-ideologic. Cel mai mare efort care se face astazi esta ca poporul roman sa fie scos din matca lui sufleteasca. Romania este ultimul bastion ortodox puternic si vor sa il distruga. Toate acestea se fac cu un dublu virus. Este vorba despre virusul Covid-19, care va trece sau nu si unul mult mai periculos, care va ucide o lume si o umanitate. Este virusul ideologic, care merge paralel cu acesta.

Sunt copil de medici. In familia mea am si cercetatori care au lucrat in domeniu. Problema epidemiologica, virusologica, trebuie tratata cu seriozitate, responsabilitate, si nu cu exagerari de cea mai proasta calitate, precum l-au ingropat pe bietul Pimen, ca la carnavalul din Venetia cu scopul de a speria lumea. Masurile trebuie sa fie severe, dar proportionale cu pericolul! In caz contrar, acesti flacai au creat o stare de neliniste, care distruge sistemul nervos al omului.

Nimeni nu are nimic impotriva faptului ca, din punct de vedere medical, trebuie sa respecti niste masuri de restrictie. Dar ei au profitat, pe dedesubt baietii continua linistit o politica de subminare a identitatii morale a poporului roman! Aici este problema! Este un atac decisiv asupra poporului roman! Usor, usor, ni s-a luat libertatea.

Romania este o tara blasfemiata! Este o tara condusa de pirati!  Ei taie axul moral al tarii! Este o strategie veche de cand lumea. Omul se imbolnaveste cand nu mai are fata catre Dumnezeu. Problema constiintei mele e ca Romania moare. Notiunea de tara, de neam, trebuie repusa. Eminescu a fost un paznic al constiintei. Un mare artist trebuie sa stea de paza. Octavian Goga spunea ca o tara se pazeste cu corpuri de armata sau cu o statuie de care sunt legate mii de inimi”, a declarat Puric la Antena 3.

„Cum e posibil ca o organizatie nationala a sanatatii sa aiba in doua saptamani, indicatii contradictorii pe care o minte primara nu le-ar accepta. De ce pana acum au cunoscut foarte multe despre alti virusi.

Corpul nu se apara cu antibiotic, ci cu imunitate. S-a facut ceva care tu sa nu te mai poti apara, imunitatea biologica e terminata. Normal ca tu te sperii ca om (…) Nu va dati seama ca Romania e planificata?

Mult mai periculos e virusul ideologic. Omul se imbolnaveste cand nu mai are fata catre Dumnezeu. Problema constiintei mele e ca Romania moare”, a mai sustinut Puric.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos