11.2 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATEDatele contrazic liderii PSD: 67% dintre romani sunt de acord cu masurile...

Datele contrazic liderii PSD: 67% dintre romani sunt de acord cu masurile luate de guvern in pandemie

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un sondajul dat publicitatii de IRES arata ca 67% dintre romani sunt de acord cu masurile de izolare care au fost luate de Guvern in perioada starii de urgenta. De asemenea, 72% dintre romani sunt gata sa accepte noi masuri dure daca va creste numarul de persoabe infectate.

Sondajul a fost realizat in perioada 20-21 mai. Sondajul arata si cum ar vota cei care au raspuns la intrebarile legate de masurile luate in perioada starii de urgenta. Astfel, 71% dintre alegatorii PSD sunt de acord ca izolarea a fost necesara, in conditiile in care PSD a acuzat Guvernul ca „ne obliga sa stam inchisi in case”.

„Guvernul Orban ne obliga sa stam inchisi in case fiindca este incapabil ori iresponsabil si nu testeaza in masa, asa cum recomanda insistent OMS si cum au procedat tarile care au gestionat cu cel mai mare succes epidemia”, afirma PSD pe 8 aprilie, intr-un mesaj postat pe Facebook.

De asemenea, romanii sunt gata sa accepte revenirea la izolare daca numarul de infectari va creste. Si 65,3% dintre alegatorii PSD sunt de acord cu aceasta masura.

Sursa: Aktual24.ro

Ultimele stiri