”Dati-mi puiul INAPOI!”. O romanca ACUZA statul danez ca i-a luat copilul din cauza unei depresii!

Femeia traieste de mult timp in Danemarca, si tot acolo si-a pierdut, in urma cu sapte ani, primul copil, bolnav de leucemie. In 2014 a adus pe lume un alt baietel, dar la nastere bebelusul a fost luat de langa ea, din cauza unor episoade de depresie pe care mama le-a avut in trecut. Danezii au considerat ca femeia nu este capabila sa il creasca singura.

„Imi vreau puiul langa mine, are dreptul sa creasca cu dragostea mamei lui. Acum cum creste? Printre straini. Fara dragostea mamei”, a spus Hermina Gheorghe.

Clipboard01Atunci cand primul baiat i-a murit de leucemie, la doar 14 ani, a inceput cosmarul acestei femei. Hermina Gheorghe a aflat ca e insarcinata cu al doilea copil intr-un spital de psihiatrie, unde a fost internata dupa o tentativa de suicid. Traia in saracie si nu reusea sa treaca peste pierderea fiului, asa ca a vrut sa-si curme suferinta. Cand l-a nascut insa pe William Cristian, viata ei si-a recapatat sensul, chiar daca tatal bebelusului nu a vrut sa auda de el.

Si totusi, imediat dupa nastere, autoritatile daneze au plasat mama si copilul intr-o familie maternala. Acolo a locuit impreuna cu doi batrani care ii supravegheau. Acestia aveau sa spuna ca nu o considera capabila sa fie mama si au separat-o de copil. Acum are dreptul sa-l vada o singura data pe saptamana, o ora si jumatate: „Nu stiu ce mama ar putea fi bucuroasa sa ii smulga din brate copilul de zece saptamani. Chin. Foarte greu sa dai copilul la alta persoana, sa vezi cum pleaca si rade. De multe ori se uita in ochii mei. E foarte greu. De abia astept sa treaca saptamana, sa ma intalnesc cu el, iar cand sunt cu el timpul trece foarte repede”.

Fiecare intalnire a Herminei cu copilul ei este supravegheata de pshihologi si de reprezentantii autoritatilor. Fiecare gest nevinovat este studiat si analizat.

„William pare un copil bine dezvoltat, bine proportionat pentru varsta si sexul lui. Are abilitati motorii si lingvinstice normale. Este un copil zambitor si linistit. A adormit numai in primele doua intalniri, in ultimele cinci minute ale intalnirii, cu sprijin de la Hermina, care a interpretat corect semnele de oboseala”, se arata intr-un raport psihologic.

Cu toate acestea, autoritatile au considerat ca inca nu este pregatita sa-i inapoieze copilul, care ramane in sanul unei alte familii pe termen nelimitat. Acum mama cere disperata ajutorul autoritatilor romane.

Sursa: stirileprotv.ro