De ce nu merg refugiatii in statele super-bogate din Golf: Nu ne trebuie, aici avem destui SCLAVI!

Unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei, emirul Quatar-ului, a socat printr-o declaratie referitoare la refugiatii sirieni.

Sirienii, irakienii și afganii au luat calea Europei pentru a scăpa de războaiele din țările lor. Deși Europa e creștină, acești au preferat bătrânul continent, deși ar fi putut alege o țară bogată din Asia care are aceeași religie, scrie stiripesurse.ro.


Citeste si:

Aici au fost TRIMISI de cineva! De ce imigrantii sirieni nu INVADEAZA tarile bogate de langa ei, unde au aceeasi religie?


O declarație a lui Tamim ben Hamad Al Thani, emirul Qatarului, a socat intreaga presa internationala cand, intrebat despre posibilitatea de a primi refugiati sirieni, a declarat ca micul stat are deja destui sclavi. “Avem deja destui sclavi”, a raspuns emirul unei jurnaliste de la BBC, care vroia sa stie daca sirienii care fug din calea razboiului pot fi primiti in Qatar. El a declarat ca, totusi, guvernul sau a ajutat cu sume de bani operatiuni umanitare din mai multe state care gazduiesc tabere de refugiati.