Acasă ACTUALITATE De ce nu merg refugiatii in statele super-bogate din Golf: Nu ne...

De ce nu merg refugiatii in statele super-bogate din Golf: Nu ne trebuie, aici avem destui SCLAVI!

Unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei, emirul Quatar-ului, a socat printr-o declaratie referitoare la refugiatii sirieni.

Sirienii, irakienii și afganii au luat calea Europei pentru a scăpa de războaiele din țările lor. Deși Europa e creștină, acești au preferat bătrânul continent, deși ar fi putut alege o țară bogată din Asia care are aceeași religie, scrie stiripesurse.ro.


Citeste si:

Aici au fost TRIMISI de cineva! De ce imigrantii sirieni nu INVADEAZA tarile bogate de langa ei, unde au aceeasi religie?


O declarație a lui Tamim ben Hamad Al Thani, emirul Qatarului, a socat intreaga presa internationala cand, intrebat despre posibilitatea de a primi refugiati sirieni, a declarat ca micul stat are deja destui sclavi. „Avem deja destui sclavi”, a raspuns emirul unei jurnaliste de la BBC, care vroia sa stie daca sirienii care fug din calea razboiului pot fi primiti in Qatar. El a declarat ca, totusi, guvernul sau a ajutat cu sume de bani operatiuni umanitare din mai multe state care gazduiesc tabere de refugiati.

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCum citeste MEDICINA CHINEZEASCA harta alunitelor! Pozitionarea lor pe corp spune totul despre SANATATEA TA!
Articolul următorRealitatea INGROZITOARE despre conservele de pate! Doar 15 la suta este FICAT!