22 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEDNA l-a ingenunchiat pe Sorin Oprescu, Regele Mihai i-a dat LOVITURA FATALA!...

DNA l-a ingenunchiat pe Sorin Oprescu, Regele Mihai i-a dat LOVITURA FATALA! Cu niciun alt politician N-A FACUT ASTA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Florin Citu pus sub urmarire penala!

Florin Citu a fost pus sub urmarire penala in...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Superman Citu ajunge la DNA! Procurorii investigheaza miliardele pe vaccinurile din pandemie

Fostul premier Florin Citu, anchetat de procurori pentru fapte...

La doar o zi dupa ce a fost arestat pentru luare de mita, Sorin Oprescu primeste o lovitura grea si din partea Regelui Mihai, scrie stiripesurse.ro.

Regele Mihai îi retrage decoraţia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, în urma arestării acestuia sub acuzaţia de luare de mită.

„Astăzi, 7 septembrie 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a decis retragerea calităţii de membru al Ordinului Coroana României, în grad de Ofiţer, domnului Sorin Mircea Oprescu. Această decizie a fost luată în conformitate cu prevederile Statutului Ordinului Dinastic Coroana României din 30 decembrie 2011.


Citeste si:

Cad capete GRELE dupa arestarea lui Oprescu! Cunoscuti oameni de afaceri si directori din primarie merg dupa primar!

Oprescu stia ca este urmarit si avea aparat de BRUIAJ! A luat peste un MILION de euro in ultimii doi ani!


Domnul Sorin Mircea Oprescu a fost informat printr-o scrisoare din partea Cancelariei Decoraţiilor Regale despre retragerea acestui Ordin”, se arată într-un comunicat al Casei Regale.

Sorin Oprescu a fost decorat duminică, 12 mai 2013, la Palatul Peleș din Sinaia, de către Principesa Margareta, care a acordat distincții mai multor personalități în numele Regelui Mihai. Primarul a fost decorat pentru „activitatea sa publică, prin care promovează profesionalismul și bunele practici atât în domeniul medical, cât și în dezvoltarea urbană a Capitalei”. “Pentru inițiativele sale de înalt simbolism și forță identitară prin care a redat Bucureștiului monumente de for public care amintesc de rolul Coroanei în dezvoltarea țării, pentru susținerea publică a valorilor și principiilor Familiei Mele şi pentru ajutorul generos acordat de fiecare dată pentru organizarea evenimentelor Noastre publice; pentru perseverența și generozitatea cu care subliniază în activitatea sa importanţa Coroanei la consolidarea României, noi îi conferim Ordinul Coroana României în grad de Ofiţer„, așa cum a fost scris în brevetul semnat de Regele Mihai, care a însoțit decorația oferită Primarului General.

Ultimele stiri