Acasă ACTUALITATE DNA l-a ingenunchiat pe Sorin Oprescu, Regele Mihai i-a dat LOVITURA FATALA!...

DNA l-a ingenunchiat pe Sorin Oprescu, Regele Mihai i-a dat LOVITURA FATALA! Cu niciun alt politician N-A FACUT ASTA!

54

La doar o zi dupa ce a fost arestat pentru luare de mita, Sorin Oprescu primeste o lovitura grea si din partea Regelui Mihai, scrie stiripesurse.ro.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Regele Mihai îi retrage decoraţia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, în urma arestării acestuia sub acuzaţia de luare de mită.

„Astăzi, 7 septembrie 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a decis retragerea calităţii de membru al Ordinului Coroana României, în grad de Ofiţer, domnului Sorin Mircea Oprescu. Această decizie a fost luată în conformitate cu prevederile Statutului Ordinului Dinastic Coroana României din 30 decembrie 2011.


Citeste si:

Cad capete GRELE dupa arestarea lui Oprescu! Cunoscuti oameni de afaceri si directori din primarie merg dupa primar!

Oprescu stia ca este urmarit si avea aparat de BRUIAJ! A luat peste un MILION de euro in ultimii doi ani!


Domnul Sorin Mircea Oprescu a fost informat printr-o scrisoare din partea Cancelariei Decoraţiilor Regale despre retragerea acestui Ordin”, se arată într-un comunicat al Casei Regale.

Sorin Oprescu a fost decorat duminică, 12 mai 2013, la Palatul Peleș din Sinaia, de către Principesa Margareta, care a acordat distincții mai multor personalități în numele Regelui Mihai. Primarul a fost decorat pentru „activitatea sa publică, prin care promovează profesionalismul și bunele practici atât în domeniul medical, cât și în dezvoltarea urbană a Capitalei”. “Pentru inițiativele sale de înalt simbolism și forță identitară prin care a redat Bucureștiului monumente de for public care amintesc de rolul Coroanei în dezvoltarea țării, pentru susținerea publică a valorilor și principiilor Familiei Mele şi pentru ajutorul generos acordat de fiecare dată pentru organizarea evenimentelor Noastre publice; pentru perseverența și generozitatea cu care subliniază în activitatea sa importanţa Coroanei la consolidarea României, noi îi conferim Ordinul Coroana României în grad de Ofiţer„, așa cum a fost scris în brevetul semnat de Regele Mihai, care a însoțit decorația oferită Primarului General.

Articolul precedentVIDEO SOCANT! Ce se intampla cu chipul tau daca FUMEZI!
Articolul următorVIDEO – Ar fi stupid daca n-ar FUNCTIONA! Ce se intampla daca pui hartie igienica in UNT?!