Cad capete GRELE dupa arestarea lui Oprescu! Cunoscuti oameni de afaceri si directori din primarie merg dupa primar!

Omul de afaceri Claudiu Bengalici a fost reţinut, duminică noapte, de procurorii DNA, în dosarul primarului Capitalei Sorin Oprescu, fiind acuzat că a primit bani de la denunţători şi le-a disimulat adevărata natură, înainte ca sumele să ajungă la un director din Primăria Capitalei, scrie realitatea.net.

Claudiu Bengalici, administratorul firmei Delta Construct Invest din Iaşi, este acuzat de două fapte de complicitate la spălarea banilor.Potrivit unor surse judiciare, prin firma Delta Construct Invest din Iaşi pe care o administrează, Bengalici ar fi ascuns şi disimulat adevărata natură a peste şase milioane de lei, primiţi de la denunţători din dosarul lui Oprescu, bani care urmau să ajungă la un director din Primăria Capitalei. Bengalici va fi adus la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare prventivă.


Citeste si:

Oprescu stia ca este urmarit si avea aparat de BRUIAJ! A luat peste un MILION de euro in ultimii doi ani!

Arestarea lui Sorin Oprescu este doar PRETEXT! Tinta este fiul lui, MIRCEA OPRESCU!


Claudiu Bengalici a fost condamnat, în 2012, de Judecătoria Bacău, la patru luni de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală. În 2007, el a fost condamnat, de aceeaşi instanţă, la şase luni de închisoare cu suspendare pentru furt.

În dosarul primarului Capitalei, Sorin Oprescu, au mai fost reţinuţi, în urma audierilor desfăşurate la DNA începând de duminică dimineaţă, Cristian Stanca, fostul şofer al lui Sorin oprescu, directoarea Centrului Cultural „Palatele Brâncoveneşti”, Ruxandra Petroi Avasiloae, adjunctul acesteia, Florin Şupeală, şi directorul economic al Primăriei Capitalei, Mircea Octavian Constantinescu.