Acasă Divertisment De la superstitii la probleme medicale ascunse – Ce inseamna cand...

De la superstitii la probleme medicale ascunse – Ce inseamna cand te mananca nasul?

105

Cu siguranță te-ai întrebat de multe ori ce înseamnă când te mănâncă nasul. Și ai mai auzit și ceva superstiții legate de acest lucru. 

Se spune că Dumnezeu ne-a dat nasul și nările pentru a putea respira ca să trăiască. De aceea a apărut superstiția că prin această senzație primeșți mesaje spirituale de la Divinitate. Nu trebuie să uităm, însă, că pot fi și numeroase cauze medicale.
 
Iată, deci, ce înseamnă când te mănâncă nasul – Interpretări spirituale
 
1. Cineva vine să te viziteze
Una dintre cel mai des întâlnite superstiții este că atunci când te mănâncă nasul, te va vizită cineva. Sau vei întâlni o persoană necunoscută. Sau vei primi vizită unui înger sau a unui spirit înalt. Îngerii sunt trimișii lui Dumnezeu.
 
Unele superstiții spun că dacă te mănâncă partea stânga a nasului, te va vizită un bărbat. Dacă te mănâncă partea dreapta, vei fi vizitat de o femeie.
 
2. Vei primi un dar spiritual
Când te mănâncă nasul este un semn pozitiv. Superstițiile spun că vei primi un dar spiritual. Acesta poate fi sub orice formă: înțelepciune, cunoaștere, credință, vindecare, miracole, profeție, discernământ.
 
3. Fii recunoscător pentru ce ai
Ori de câte ori te mănâncă nasul, amintește-ți că Dumnezeu ți-a oferit o mulțime din darurile sale divine. Fii recunoscător pentru ele. Fiecare minut din viață ta este un dar. Rutină zilnică te face să uiți să fii recunoscător pentru cee ace ai. Amintește-ți să fii recunoscător în fiecare zi, iar dacă uiți, fă asta măcar atunci când mănâncă nasul.
 
Ce înseamnă când te mănâncă nasul – Interpretări medicale
Și, totuși, dacă nu vrei să pleci urechea la interpretările spirituale, iată și cauzele medicale. Pruritul în zona nasului poate fi cauzat de mai mulți factori.
 
Printre acestea se numără:
– pielea uscată
– arsuri solare
 
Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos