Acasă Divertisment Cel mai dragut mister: Ce sunt gropitele din obraji si ce rol...

Cel mai dragut mister: Ce sunt gropitele din obraji si ce rol au ele

Statistica spune că 20% din populaţia lumii are gropiţe. Multe persoane le consideră semne simpatice, însă puţini ştiu ce semnificaţie au cu adevărat.

Gropiţele sunt, de fapt, o diformitate musculară a feţei – Cu toate acestea, zeci de persoane plătesc bani grei pentru operaţii care să le creeze.

Gropitele sunt asociate cu tinereţea eternă – Oameni de ştiinţă susţin că gropitele îi fac pe „purtători” să pară mai tineri pe măsură ce îmbătrânesc. Motivul este că gropitele sunt asociate cu copiii şi bebeluşii.

Multe culturi consideră gropiţele un semn de noroc şi prosperitate – În trecut, oamenii credeau că gropiţele sunt un semn de noroc.

Apariţia gropiţelor depinde gene – Din nefericire, gropiţele sunt o moştenire genetică. Doar persoanele cu părinţi şi bunici care au gropiţe le pot avea şi ele, la rândul lor.

Gropiţele te fac mai atractivă din punct de vedere sexual – Studii recente indică faptul că persoanele cu gropiţe sunt mai active din punct de vedere sexual, scrie girly.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVeste buna: O categorie de romani vor primi 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie şi vouchere
Articolul următorStirea zilei: Celebru lider PSD, retinut de DNA pentru fapte grave de coruptie!