Acasă Comentariul zilei Decizie radicala a lui Mircea Badea: Nu se mai poate trai in...

Decizie radicala a lui Mircea Badea: Nu se mai poate trai in tara asta!

Scumpirea carburanților a stârnit numeroase controverse în spațiul public. Părerile au fost împărțite între cei care au înțeles motivele scumpirii și au considerat că nu este vorba despre o sumă majoră, și cei care au fost de-a dreptul revoltați. Aceștia au afirmat că această majorare de preț se va simți în buzunarele conducătorilor auto.

În urma acestei situații de isterie, Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În Gura Presei”, a luat o decizie radicală. Acesta a hotărât că fiul său nu va trăi în această țară.

„M-am dus și eu să-mi pun benzină, iar băiatul de la benzinărie îmi spune: „S-a scumpit!”. Am ajuns la casă, mi se spune: „E mai scumpă acuma”. Cu cât s-a scumpit? „Cu cinci bani”. 5 bani ori 40 de litri, doi lei. Adică am înțeles și propaganda, am înțeles și isteria, iar discuțiile despre asta și despre Robor, adică pot fi subiecte, dar noi, în România, am avut benzina șase lei acum un an și jumătate. Zici că s-a triplat prețul”, a declarat Mircea Badea.

„Orice logică aș fi încercat să aplic, mi s-a rupt filmul. Iar discuțiile despre Robor frizează oligofrenia. (…) E inuman de stupid ce se întâmplă la nivel de discuție, de mental”, a mai spus realizatorul.

„Nu se mai poate trăi în această țară. Singurul lucru la care mă gândesc este că eu voi face tot ce voi putea ca fiul meu să nu trăiască în această țară. Am luat eu această decizie pentru el, o să i-o comunic și lui sper că o să fie de acord. Fiul meu nu își va petrece viața în această țară”, a concluzionat Mircea Badea, potrivit Antena3.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentJurnalista B1 TV reclamata de Mirel Palada la CNA: Culmea tupeului! Un bataus ofensat ca nu l-a protejat o femeie!
Articolul următor”La puscarie, hotule!” Dragnea, intampinat cu catuse la intrarea in sala de judecata!