Acasă ACTUALITATE DECIZIE URIASA luata de Gigi Becali pentru victimele incendiului din Colectiv! Vezi...

DECIZIE URIASA luata de Gigi Becali pentru victimele incendiului din Colectiv! Vezi ce a facut!

Gigi Becali a decis să ajute o familie afectată de tragedia din clubul Colectiv. Finanţatorul Stelei a donat 70.000 de dolari pentru transportul unei victime în Israel şi a anunţat că este gata să ajute şi alţi răniţi.
„Eu am spus de prima data, daca este nevoie de oricati bani, platesc transport si tratament. Nu m-a contactat pana astazi nimeni. M-a contactat familia unui baiat care e la spitalul de arsi, a spus ca evaluarea este la 70.000 de dolari pentru transport si pentru 21 de zile de spitalizare, dupa care se face o reevaluare.

Citeste si:

Stiu ca are doi copii, sotia lui e aici, cu rani. Am vorbit cu domnii de aici ca sa confirm ca am platit banii pentru firma din Israel. Acum voi vorbi cu domnul ministru si i-am spus sa faca o evaluare.
Toti care sunt si tot ce este nevoie, un milion, doua, trei, oricat costa, ii transportam pe toti in strainatate. Am venit si cun doctor roman din Germania care a cerut niste date din Germania. Sunt patru paturi in Germania, conditii maximale. Ma intalnesc cu domnul ministru sa vede pe cine mai putem sa salvam. Ce conteaza banii cand e vorba de viata, de om, ce faci cu ei?”, a anuntat Gigi Becali.
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAdrian Despot REFUZA sa fie reprezentantul strazii in discutiile cu Iohannis: Haideti sa nu inlocuim niste INCOMPETENTI cu altii!
Articolul următorBrailenii cer AJUTORUL romanilor pentru salvarea a doua dintre victimele incendiului din Colectiv!