27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiScrisoarea SFASIETOARE a unei mame catre cei doi copii ai ei, ARSI...

Scrisoarea SFASIETOARE a unei mame catre cei doi copii ai ei, ARSI DE VII in Colectiv: Luptati, omorati DEMONII care vor sa va fure de langa inima mea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

Jumatate din copiii navetisti isi vor plati abonamentele integral din 8 ianuarie

Federatia operatorilor de transport anunta ca elevii din 19...

Avion in flacari la Tokyo, a reusit sa evite o tragedie

Un avion al Japan Airlines în flăcări a aterizat...

Ȋn noaptea de 31 octombrie, la câteva ore după tragedia în care copiii ei au ars, Elena Şerban transmitea următorul mesaj pentru prieteni si pentru copiii ei.

„Dragi prieteni ai lui Nicoll și Alex, vă înţeleg că sunteti alături de ei și v-aș ruga să spuneţi o rugăciune să le fie bine. Telefoanele lor sunt la mine, Nico este în comă, intubată în terapie intensivă, iar Alex este conștient, dar ars… Cum voi avea vești, vă voi spune despre starea lor. Acum au nevoie doar ca Dumnezeu, să vegheze vieţile lor. Vă mulţumesc pentru înţelegere”.

Alex are 17 ani, iar sora lui, Nicoll, 16. Amândoi sunt elevi la Liceul Bilingv Decebal din București. Copii silitori, cu rezultate bune la învăţătură. Amândoi au fost în acea seară blestemată de vineri la concertul din Club Colectiv. Mergeau des la astfel de evenimente, iar mama lor, înţelegându-le pasiunea, venea uneori cu ei și rămâneau împreună, să asculte muzica. Afară, pe lângă gardurile concertelor mari, pentru că nu își permiteau să cumpere bilete.


Citeste si:

Scrisoarea deschisa a unui martor la INFERN pentru Raed Arafat: Care mobilizare? Haosul intre pompieri, smurd si salvari a fost mai mare decat in randul oamenilor!

Scrisoarea rectorul Universitatii de Vest catre Guvern: Nu sunteti in stare sa faceti o tara ca AFARA, dar nici nu-i lasati pe altii!


Elena Şerban și-a crescut singură cei doi copii. Le e mamă și le e prieten. Acum, inima ei se împarte între cele două saloane în care Alex și Nicoll se luptă pentru viaţa lor. Au arsuri pe o suprafaţă mare a corpului și căile respiratorii grav afectate.

Ȋntr-o seară, după ore de veghe la căpătâiul lor, mama le-a scris o scrisoare. „Vă vreau lângă mine, vreau să vă pot atinge pe pielea catifelată, vreau să fie gălăgie în casa asta apăsător de goală, vrea să ne certăm, vreau să râdem ca proștii, în tăcere, să nu deranjăm vecinii la 3 noaptea, vreau să organizăm majoratul cu oricâţi bani avem și să ne amintim toata viaţa ce frumos a fost, vreau să zdrăngăni chitara, să asculţi muzică până târziu în noapte, să mergem la shopping și să „spargem” toţi banii, să bem laptele cu cafea și biscuiți dimineţile de weekend, să-mi povestiţi tot ce-aţi făcut la școală, să vă încurajez să treceţi peste toate obstacolele, să vă arăt că în fiecare om există bunătate… Mi-e dor de tot și de toate ale noastre. Luptăm talibani, luptaţi până la ultima resursă, gândurile oamenilor sper să ajungă la voi și să vă dea putere, să omorâţi demonii care vor să vă fure de lângă inima mea. Vă iubesc!!!”

P.S. Nu cu mult timp în urmă, Alex posta pe profilul de pe o reţea de socializare o poza cu el, în mijlocul unui apus de soare, explicând: „Evoluez.” Dar și versurile unei trupe de heavy-metal, care cereau: „Fă-ne să vedem din nou/ Dă-ne curaj să cădem din nou/ Căci poate azi lucrurile nu-s ceea ce par/ Fă să ne-nălţam din nou/ Dă-ne curaj să cadem din nou/ Căci poate azi lucrurile nu-s ceea ce par…”
Dumnezeu să le ajute lui Alexandru, Nicoletei și tuturor celor care se află acum în spitale! Rugaţi-vă pentru ei.

Ultimele stiri