Acasă Comentariul zilei Tudor Chirila: Am vazut Romania lucrului bine Tacut! Iesim in strada pana...

Tudor Chirila: Am vazut Romania lucrului bine Tacut! Iesim in strada pana PLECATI TOTI!

15

Tudor Chirilă a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îndeamnă oamenii să nu se lase păcăliți de demisiile lui Ponta si Piedone și să iasă din nou în stradă.

Artistul spune că singurul mod prin care se poate realiza înlocuirea actuale clase politice este solidaritatea.

„Demisiile de astazi nu inseamna nimic. Presiunea strazii trebuie sa continue. Clasa politica in totalitatea ei este compromisa. Inlocuirea ei este dificila si de lunga durata. Asta insa NU TREBUIE sa ne dezarmeze. Singura solutie este solidaritatea noastra. Trebuie sa iesim in strada pana cand vor intelege ca ei trebuie sa plece. TOTI. Si sa lase locul celor care pot face ceva pentru tara.

Astazi ar trebui sa fim in strada mai multi decat ieri. Atenti la incercarile lor de a se regrupa. In seara asta voi fi din nou in strada. Este singura si cea mai importanta arma pe care o am. Nu accept sa-mi spuna Dragnea, Zgonea, Orban et co ce sa fac. Sunt niste hoti compromisi. Nu accept sa fie confiscata aceasta uriasa miscare solidara. Iohannis trebuie sa inteleaga ca nu a fost ales presedinte decat de frica lui Ponta. Este un esec. Pana acum ne-a propus Romania lucrului bine Tacut. Iesim in strada. Si vom iesi in strada impotriva oricarei incercari de regrupare a lor cu oameni din esalonul 2. Nu mai vrem sa fim pacaliti. Iesim in strada.


Citeste si:

Scrisoarea SFASIETOARE a unei mame catre cei doi copii ai ei, ARSI DE VII in Colectiv: Luptati, omorati DEMONII care vor sa va fure de langa inima mea!


Daca punctul 8 de la Timisoara ar putea fi rescris astazi el ar suna asa: Sa se interzica accesul in Parlamentul Romaniei tuturor celor care au facut parte dintr-un partid politic sau au detinut o functie publica in ultimii 25 de ani. La fel cum cu 25 de ani in urma a fost dizolvat si interzis PCR la fel cred ca putem reincepe constructia Romaniei fara cei care au participat la demolarea ei ca membri de partid, membri de consilii judetene, parlamentari, consilieri locali etc. Situatia poate parea ideala dar imi apare ca una din putinele solutii. Alta solutie, deocamdata, e strada. Si presiunea pe care noi o punem pe ei”, scrie Chirilă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos