Acasă ACTUALITATE Declaratii neobisnuite ale unui fost astronaut care a pasit pe LUNA: Extraterestrii...

Declaratii neobisnuite ale unui fost astronaut care a pasit pe LUNA: Extraterestrii au intervenit pe pamant! Au salvat omenirea de un razboi nuclear!

52

Edgar Mitchell, care a ajuns pe Lună în timpul misiunii spaţiale Apollo 14 din anul 1971, a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Mirror Online că mai multe surse i-au relatat faptul că, de-a lungul anilor, extratereştrii – iubitori de pace – au dezactivat focoasele nuclare în timpul testelor efectuate în bazele militare americane din mai multe zone deşertificate din sud-vestul Statelor Unite.

„Din propria experienţă şi discutând cu mai multe persoane am ajuns la concluzia clară că extratereştrii au încercat să ne ţină departe de un război nuclear şi să ne ajute să construim pacea pe Pământ. Am stat de vorbă cu mulţi ofiţeri din Air Force (Forţele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii, n.r.) care lucrau în acele depozite în timpul Războiului Rece. Mi-au spus că OZN-urile zburau adeseori pe deasupra lor şi, adeseori, le dezactivau proiectilele. Alţi ofiţeri, care lucrau în bazele militare de pe coasta Oceanului Pacific, mi-au spus că rachetele lor teleghidate erau în mod frecvent doborâte de nave extraterestre”, a spus astronautul Edgar Mitchell.


Citeste si:

”Oamenii sunt ADEVARATII extraterestri!” – Ipoteza SOCANTA a celei mai prestigioase publicatii STIINTIFICE din lume!

Concluzie CIUDATA a oamenilor de stiinta: Caracatitele sunt, de fapt, extraterestri!

NASA a descoperit scheletul unui extraterestru si musamalizeaza totul!


Edgar Mitchell crede cu tărie în existenţa extratereştrilor şi a OZN-urilor (Obiect Zburător Neidentificat, n.r.) şi afirmă că această convingere fermă i-a fost declanşată de călătoria sa de întoarcere pe Terra la finalul misiunii Apollo 14.

Născut în statul american New Mexico, astronautul american a crescut în apropiere de zonele în care armata americană a testat rachete nucleare, dar şi în apropiere de Roswell, un oraş devenit celebru graţie „incidentului OZN” din 1947, când mai multe publicaţii americane au anunţat că armata a recuperat o navă extraterestră – dar şi cadavrele unor extratereştri – care s-ar fi prăbuşit în acel oraş. De la sfârşitul anilor 1970, incidentul a fost obiectul unor controverse intense şi subiectul mai multor teorii ale conspiraţiei cu privire la natura reală a obiectului care s-a prăbuşit.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos