Decorat in Franta, Bruce Willis l-a criticat pe Francois Hollande

Bruce-Willis-021213wh-1Sosit in Franta pentru promovarea noului sau film, actorul Bruce Willis a avut placuta surpriza de a fi decorat de ministrul Culturii din aceasta tara. Emotia evenimentului nu l-a impiedicat insa pe charismaticul actor sa-i adreseze un repros presedintelui francez.

In mod obisnuit, starurile sosite la Paris pentru o avanpremiera se multumesc cu o apartie pe covorul rosu, urmata de o cina intr-un restaurant select. Insa iata ca pentru Bruce Willis, prezent in capitala Frantei pentru a-si face cunoscut filmul „A Good Day to Die Hard”, al cincelea din seria in care il interpreteaza pe detectivul John McClane, lucrurile au stat ceva mai altfel, aflam din 7sur7.be.

Actorul a avut onoarea de a fi invitat luni la o ceremonie in cadrul careia i s-a oferit, pentru contributia sa in cinematografie, cea mai inalta distinctie culturala franceza, Comandor al Ordinului Artelor si Literelor.

Emotionat de eveniment si de discursul lui Aurelie Filippetti, actualul ministru francez al Culturii, Bruce Willis a declarat ca „de fiecare data cand vine in Franta se simte ca acasa”. Insa nu s-a putut abtine sa faca un repros la adresa lui Francois Hollande si a planului sau de impozitare cu 75% a marilor averi, spunand ca s-ar opune in mod serios uneia asemenea politici fiscale daca ar trai in aceasta tara.

Actorul in varsta de 57 de ani a fost insotit in capitala Frantei de sotia sa, Emma Heming, 34 de ani, si de fiica lor, Mabel Ray, in varsta de un an.