Economie

Dedeman face angajari in toata tara! Vezi ce posturi sunt disponibile!

Dedeman face angajari in Bucuresti, in Pitesti, Botosani si Suceava.

Dedeman recruteaza 50 de consultanti de vanzari la Pitesti. Termenul-limita de primire a CV-urilor pentru acest post este 3 iunie, potrivit anuntului de recrutare pe care il poti consulta aici.

Candidatul potrivit pentru postul de consultant de vanzari are cel putin studii medii, are disponibilitate la efort fizic si manipulare de marfa, e onest, responsabil, are excelente abilitati de comunicare si de lucru in echipa.

Sunt avantajati la angajare candidatii care au experienta in domeniul materialelor de constructii/instalatiilor.

Tot la Pitesti, Dedeman recruteaza pe postul de receptioner marfa. Esti eligibil pentru acest post daca ai studii medii, esti perseverent, harnic, onest si ai disponibilitate la efort fizic.

Pana pe 8 iunie poti aplica la acest post, potrivit anuntului de recrutare pe care il poti consulta aici.

Dedeman angajeaza patru casieri in Bucuresti.

Sunt avantajati la angajare candidatii care au experienta intr-un post similar.

7 iunie este ultima zi in care poti trimite candidatura pentru acest post, potrivit anuntului de recrutare pe care il poti consulta aici.

Dedeman recruteaza si pe postul de reprezentant de vanzari.

Te califici pentru acest post daca ai ce putin studii medii, ai permis de conducere categoria B, ai disponibilitate la efort fizic, esti orientat catre clienti, esti un bun negociator si comunicator, esti onest, perseverent, responsabil. Candidatul ideal stie sa opereze in Office si a mai lucrat in domeniul materialelor de constructii/instalatiilor.

Loading...

9 iunie este termenul-limita de primire a candidaturilor pentru cele doua locuri de munca ofertate de companie la Botosani.

Candidatii care vor sa aplice pentru postul de reprezentant de vanzari la Suceava pot aplica la acest post pana pe 2 iunie. Detalii, aici.

Angajatorii de la Dedeman oferteaza candidatii cu bonuri de masa si bonusuri de performanta.

Sursa: rtv.net

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Spre TOP