Acasă Politica Deja vu… Iohannis il mandateaza pe Ciolos sa faca guvernul!

Deja vu… Iohannis il mandateaza pe Ciolos sa faca guvernul!

372

Presedintele Iohannis l-a mandatat pe seful USR, Dacian Ciolos sa faca guvernul, la fel ca in 2015… ce a urmat stiti: PSD la 46%. Ciolos spune ca este gata sa isi asume guvernarea si sa inceapa negocierile cu celelalte partide. „Presedintele Klaus Iohannis mi-a cerut in aceasta seara sa formez un nou guvern.

Este o onoare si o mare responsabilitate pentru care suntem pregatiti, asa cum am si anuntat inca de la plecarea USR din guvern. Suntem gata sa ne asumam responsabilitatea guvernarii si sa pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este sa scoatem Romania din criza si pentru asta e nevoie de multa responsabilitate din partea tuturor fortelor politice.

Vom avea o sedinta de Birou National pentru stabilirea echipei de negocieri si a mandatului de a forma cat mai rapid un guvern.

Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia preturilor la energie si reformele din PNRR”, a scris Dacian Ciolos, pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni ca a decis sa il desemneze pe liderul USR Dacian Ciolos pentru functia de prim-ministru.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos