Demi Moore prefera barbati tot mai tineri

La un an de la despartirea de Ashton Kutcher, iata ca Demi Moore si-a gasit iubirea in persoana unui barbat si mai tanar decat fostul sau sot.

Se pare ca Demi Moore a fost inspirata in a alege o vacanta departe de America, pentru a marca implinirea varstei de 50 de ani. Cu aceasta ocazie, a ajuns si in India, la o petrecere selecta, organizata de Naomi Campbell in cinstea iubitului sau, bogatasul rus Vladimir Doronin, care a implinit tot 50 de ani, aflam din New York Post.

Aici l-a cunoscut pe tanarul Vito Schnabel, 26 de ani, dealer de arta si fiu al celebrului artist si regizor american Julian Schnabel. „Atractia dintre ei a fost evidenta”, a marturisit o sursa prezenta la petrecerea care a adunat multe celebritati, printre care Kate Moss, Bob Geldof, Diana Ross, Eva Hertigova. Demi si Vito au dansat languros si erau „unul peste altul”, fara a se ascunde de ceilalti, a spus acelasi invitat.

Cuplul atipic, prin prisma diferentei de varsta, nu este o noutate pentru nici unul dintre cei doi. Demi Moore a avut o casnicie de sase ani cu Ashton Kutcher, mai tanar cu 16 ani decat ea, iar Vito Schnabel a avut o relatie cu modelul australian Elle Macpherson, de care il desparteau 23 de ani.

Apropiatii actritei au marturisit ca cei doi au inceput sa petreaca mult timp impreuna. O veste buna pentru Ashton Kutcher, care, in acest fel, spera sa obtina divortul mai repede.