Acasă Monden Demi Moore prefera barbati tot mai tineri

Demi Moore prefera barbati tot mai tineri

27

La un an de la despartirea de Ashton Kutcher, iata ca Demi Moore si-a gasit iubirea in persoana unui barbat si mai tanar decat fostul sau sot.

Se pare ca Demi Moore a fost inspirata in a alege o vacanta departe de America, pentru a marca implinirea varstei de 50 de ani. Cu aceasta ocazie, a ajuns si in India, la o petrecere selecta, organizata de Naomi Campbell in cinstea iubitului sau, bogatasul rus Vladimir Doronin, care a implinit tot 50 de ani, aflam din New York Post.

Aici l-a cunoscut pe tanarul Vito Schnabel, 26 de ani, dealer de arta si fiu al celebrului artist si regizor american Julian Schnabel. „Atractia dintre ei a fost evidenta”, a marturisit o sursa prezenta la petrecerea care a adunat multe celebritati, printre care Kate Moss, Bob Geldof, Diana Ross, Eva Hertigova. Demi si Vito au dansat languros si erau „unul peste altul”, fara a se ascunde de ceilalti, a spus acelasi invitat.

Cuplul atipic, prin prisma diferentei de varsta, nu este o noutate pentru nici unul dintre cei doi. Demi Moore a avut o casnicie de sase ani cu Ashton Kutcher, mai tanar cu 16 ani decat ea, iar Vito Schnabel a avut o relatie cu modelul australian Elle Macpherson, de care il desparteau 23 de ani.

Apropiatii actritei au marturisit ca cei doi au inceput sa petreaca mult timp impreuna. O veste buna pentru Ashton Kutcher, care, in acest fel, spera sa obtina divortul mai repede.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos