29 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEDemisii in masa la Twitter! Jumatate din sefi SI-AU DAT DEMISIA!

Demisii in masa la Twitter! Jumatate din sefi SI-AU DAT DEMISIA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Twitter, reteaua sociala aflata de ceva timp in dificultate, a anuntat ca patru dintre cei noua vicepresedinti vor parasi compania, anuntul fiind inca o dovada ca reteaua are probleme serioase, scrie AFP. Twitter si-a crescut numarul de useri cu doar patru milioane de oameni in trei luni si multi considera ca reteaua nu are deloc directie clara si strategii coerente.

Cei patru directori care parasesc compania sunt Alex Roetter, Skip Schipper, Katie Stanton si Kevin Weil, trei dintre ei fiind de cinci ani la companie.

Doi dintre ei se ocupau de inginerie si produs, altul se ocupa de media, iar cel de-al patrulea, de aplicatia video Vine.

Presa americana a scris ca cei patru ar fi fost fortati sa plece de catre Jack Dorsey, cel care in 2015 a reluat functia de CEO al Twitter avand greaua misiune de a pune reteaua pe linia de plutire.

Dorsey a spus ca cei patru au plecat din proprie initiativa si a anuntat ca indatoririle celor care au parasit compania vor fi preluate de directorul operational .Adam Bain si de directorul tehnic Adam Messinger.

Twitter s-a descurcat destul de bine la capitolul venituri din publicitate, insa numarul de utilizatori a crescut cu doar patru milioane de persoane in trei luni, pana la 320 milioane.

Saptamana trecuta reteaua a fost indisponibila timp de o ora si foarte multi au criticat problemele tehnice venite intr-un moment deloc potrivit.

In plus, e de asteptat sa fie testata o schimbare majora fiindca reteaua se gandeste foarte serios sa inlocuiasca traditionala limita de 140 de caractere din mesaje cu o limita mult mai mare, de 10.000 de caractere.

Noul CEO Jack Dorsey s-a aratat nemultumiti de ce a facut predecesorul sau si incearca diverse produse pentru a determina o crestere mai puternica a numarului de useri, mai ales ca avansul Twitter a cam stagnat. Unii spun insa ca Twitter se chinuie prea mult sa copieze Facebook, ceea ce nu reprezinta o strategie castigatoare.

 

Ultimele stiri