Acasă Dolj Democrația locală din orașul Craiova este precară! Dezinteres total pentru proiectele comunitatii!

Democrația locală din orașul Craiova este precară! Dezinteres total pentru proiectele comunitatii!

In orasul Olgutei Vasilescu dezinteresul candidatilor la functia de primar este atat de mare, incat nici nu au vrut sa-si prezinte proiectele si planurile in fata alegatorilor.

Asa se face ca Asociaţia ”Pro Democraţia” – Club Craiova, anunță că dezbaterea publică programată pentru ziua de 6 iunie 2017 – cu participarea candidaților pentru funcția de Primar al Craiovei la scrutinul electoral din 11 iunie 2017 – în cadrul Proiectului „AGORA 2017: Un primar pentru viitorul oraşului Craiova”, nu va mai fi organizată datorită faptului că pentru acest eveniment s-au înscris oficial doar doi din cei opt candidați.

Asociaţia ”Pro Democraţia” – Club Craiova mulțumește liderilor societății civile locale, precum și candidatului independent avocat Lucian-Bernd Săuleanu, care au participat la activitățile realizate în cadrul Proiectului „AGORA 2017 – Un primar pentru viitorul oraşului Craiova”.

Asociaţia ”Pro Democraţia” – Club Craiova consideră că interesul scăzut manifestat de majoritatea candidaților la funcția de Primar al Craiovei, dar și de către o parte dintre liderii de organizații neguvernamentale locale active, față de implicarea în dialogul dintre politicieni și societatea civilă, reprezintă un grav simptom care avertizează că democrația locală din orașul Craiova este precară și că nivelul de comunicare dintre elitele cetățenești și cele politice este unul foarte scăzut.

Asociaţia ”Pro Democraţia” – Club Craiova face apel atât la candidații implicați în alegerile locale pentru funcția de Primar al Craiovei din data de 11 iunie 2017, cât și la cetățenii cu drept de vot ai orașului să participe cu toată responsabilitatea în procesul democratic de alegere a viitorului primar al comunității noastre, astfel încât Craiova să redevină un oraș european, prosper și cu o democrație stabilă și funcțională.

Asociaţia ”Pro Democraţia” – Club Craiova mulțumește colegilor din presa locală pentru obiectivitatea cu care informează comunitatea despre proiectele și activitățile desfășurate de organizația noastră în beneficiul cetățenilor Craiovei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentJustitia a decis: Condamnat la 10 ani de inchisoare Dan Voiculescu poate iesi dupa doar 3!
Articolul următorSatul de NESIMTITII din satul lui, un primar din Vaslui le trimite localnicilor gunoiul aruncat aiurea inapoi acasa!