Acasă ACTUALITATE Descoperire HORROR intr-o pestera din Muntii Sureanu! Toti TURISTII s-au speriat!

Descoperire HORROR intr-o pestera din Muntii Sureanu! Toti TURISTII s-au speriat!

46

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marţi seară, de un grup de turişti în Peştera Vacii din Munţii Şureanu, judeţul Hunedoara, iar poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

pesteraCadavrul femeii a fost găsit de mai mulţi turişti în Peştera Vacii, aflată în apropierea Cheilor Roşiei din Munţii Şureanu, judeţul Hunedoara.

Trupul neînsufleţit a fost scos din peşteră şi coborât de pe munte în noaptea de marţi spre miercuri de către salvamontişti.

“Trupul femeii a fost descoperit de un grup de turişti din Petroşani. Cred că este în peşteră de anul trecut. Bănuiesc că este de prin satele din zonă, că nu cunoaştem nici noi peştera foarte bine”, a declarat şeful Salvamont Petroşani, Dumitru Bârlida.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili identitatea femeii şi împrejurările în care s-a produs decesul.

„Din primele informaţii se pare că este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 40-45 de ani al cărei cadavru a fost găsit într-o stare avansată de putrefacţie, într-o peştera din zona Chelile Roşiei. În continuare poliţiştii efectuează cercetări şi investigaţii pentru a stabili atât identitatea persoanei, dar şi împrejurările exacte în care a survenit decesul”, a declarant purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Laura Bradu.

Sursa: Mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos