Acasă ACTUALITATE Desi este INTERZIS in Europa, presedintele Dumei din Rusia a venit la...

Desi este INTERZIS in Europa, presedintele Dumei din Rusia a venit la Bucuresti si a SFIDAT intreg poporul roman!

18

Presedintele Dumei de Stat din Rusia, Serghei Narîşkin a facut o serie de declaratii inflamatoare la adresa Romaniei si a NATO.

Acesta sustine ca de fapt poporul roman nu doreste scutul anti-racheta, iar SUA este nesincera in privinta scopului cu care acesta este construit. In plus el subliniaza ca nu Rusia, ci altii sunt o amenintare la adresa Europei, fapt dovedit de atentatele de la paris pe care scutul anti-racheta nu le-a putut impiedica.

„Eu nu cred că este alegerea poporului român. Este o alegere a conducerii politice a României şi noi acceptăm această alegere. În 2011, noi am propus partenerilor noştri crearea unui colectiv comun de securitate. Partenerii nioştri ne-au convins că acest sistem nu este îndreptat împotriva Rusiei. Noi le-am propus să semnăm un acord că acest sisetm antirachetă nu este împotriva Federaţiei Ruse. Toată această istorie cu extinderea NATO este construită pe nişte lucruri neadevărate. Nicio infrastructură NATO nu a salvat Parisul de la acele atentate teroriste“, a spus Serghei Narîşkin, presedintele Dumei de stat.

Facand trimitere la aceasta declaratie, liderul PSRO Mircea Geoana semnaleaza:

„Declarații inflamatoare ale președintelui Dumei de Stat în Senatul României la adresa NATO și a rolului României în logica de securitate regională. Nu am auzit nicio reacție din partea președinților celor două Camere ale Parlamentului, „inspiratele” gazde ale evenimentului”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos