Acasă Dolj Desi este sub partid, Olguta Vasilescu forteaza PSD si isi anunta candidatura...

Desi este sub partid, Olguta Vasilescu forteaza PSD si isi anunta candidatura la primaria Craiovei

Lia Olguta Vasilescu a anuntat oficial, joi seara, ca isi depune candidatura pentru functia de primar al Craiovei. A a precizat ca pesedistii din Craiova i-au acceptat candidatura „in unanimitate”.

„Astazi, Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, in unanimitate, candidatura mea la Primaria Craiovei. Am fost foarte onorata sa constat, in urma sondajului de opinie realizat, ca locuitorii orasului considera ca am fost cel mai bun primar de dupa revolutie si ca un procent foarte mare dintre ei isi doresc sa revin ca primar. Le multumesc pentru incredere, atat lor cat si colegilor mei, si ii asigur ca, in urmatorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toti cetatenii sa se regaseasca in proiectele primariei!

In perioada imediat urmatoare voi prezenta echipa si programul cu care vin la primarie, cu o lista de investitii necesare nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci si pentru a avea cel mai frumos municipiu resedinta de judet din Romania!”, a anuntat Vasilescu pe Facebook.

Jurnal de Craiova a anuntat pe 20 februarie ca Avangarde, institut condus de Marius Pieleanu, a realizat un sondaj de opinie pentru PSD Craiova in care Lia Olguta Vasilescu are un scor dezastruos.

Astfel, Vasilescu ar fi cotata abia cu 20% din intentiile de vot, fiind sub scorul partidului. PSD ar fi votat de 25% dintre craioveni.

„Este pentru prima data cand PSD pierde atat de mult la Craiova”, anunta Jurnal de Craiova.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMarian Godina despre Sorina Pintea: Tortura era cand fiul ei vindea droguri copiilor!
Articolul următorCampionatul European de Fotbal 2020 este pe punctul de a fi amanat din cauza coronavirusului