24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăStirea zileiDoljUmilinta suprema pentru Olguta Vasilescu: Nici oltenii nu mai vor sa auda...

Umilinta suprema pentru Olguta Vasilescu: Nici oltenii nu mai vor sa auda de ea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Jurnal de Craiova anunta ca Avangarde, institut condus de Marius Pieleanu, a realizat un sondaj de opinie pentru PSD Craiova in care Lia Olguta Vasilescu are un scor dezastruos.

Jurnal de Craiova a anuntat, joi, ca a intrat in posesia rezultatelor acestui sondaj, care a fost realizat la comanda Liei Olguta Vasilescu. Astfel, Vasilescu ar fi cotata abia cu 20% din intentiile de vot, fiind sub scorul partidului. PSD ar fi votat de 25% dintre craioveni.

„Este pentru prima data cand PSD pierde atat de mult la Craiova”, anunta Jurnal de Craiova. Publicatia a mai anuntat ca Vasilescu nu va mai candida in aceste conditii, urmand ca PSD sa il aiba drept candidat la primarie pe actualul primar, Mihail Genoiu.

Lia Olguta Vasilescu a anuntat pe 12 ianuarie 2020 ca „in proportie de 99 la suta vreau sa candidez la Primaria Craiovei”.

Intrebata intr-o conferinta de presa daca va candida pentru o functie de conducere in PSD, la Congresul partidului, Vasilescu a raspuns: „Nu am luat inca aceasta decizie”. „Depinde foarte mult de decizia pe care o voi lua – daca voi candida sau nu la Primaria Craiovei. In proportie de 99 la suta vreau sa candidez la Primaria Craiovei”, a adaugat Lia Olguta Vasilescu.

Ultimele stiri