Acasă Monden Desi TVR-ul e in MOARTE CLINICA, o celebra vedeta TV tocmai a...

Desi TVR-ul e in MOARTE CLINICA, o celebra vedeta TV tocmai a semnat cu ei! ”E un pas chibzuit!”

7

Prezentatoarea TV Mădălina Pușcalău a anuntat ca a semnat cu TVR si va modera dezbaterea de miercuri pe teme de actualitate, care este difuzată sub umbrela emisiunii Prim-plan pe TVR1, după Jurnal, scrie Pagina de media.

Mădălina Pușcalău va fi pe post în fiecare miercuri, de la ora 21.00. Emisiunea „Prim-Plan”, pe care o va modera miercurea, este difuzată după Jurnal și are în fiecare zi un alt prezentator. Mihai Rădulescu va fi moderatorul dezbaterii de luni, Claudiu Lucaci marţi, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi miercuri, Alina Stancu joi.

Până acum, de la ora 21.00 era în grilă emisiunea „Vorbește liber”. Până în octombrie, emisiunea era prezentată de Sorin Avram. Ulterior, Avram a rămas doar cu o zi pe săptămână (restul fiind moderate prin rotație de alți prezentatori), iar în noua structură nu se regăsește în emisiunea de după Jurnal.

Mădălina Pușcalău a mai lucrat în TVR, până acum zece ani. În decembrie 2014, jurnalista Mădălina Pușcalău a demisionat de la postul B1 TV, unde realiza emisiunea Bună seara, „România”.

Mădălina Pușcalău, despre revenirea la TVR:

„Mă bucur să-i pot anunţa pe toţi cei care aşteaptă revenirea mea în televiziune că încep colaboarea cu Televiziunea Română. Este un pas bine chibzuit, care exprimă dorinţa de a oferi experienţa mea postului public de televiziune. Am ales TVR tocmai pentru că am încredere în potenţialul ei şi pentru că vreau să ajut echipa. În plus, cred că TVR este tribuna perfectă pentru emisiuni de calitate, unde pot să contribui la mai buna informare a telespectatorilor şi deloc la promovarea senzaţionalului. În primul rând vreau să promovez în emisiunea pe care o voi modera oameni care nu doar că au ceva de spus, dar care vor să se şi implice în a schimba ceva. Îi aştept, aşadar, pe telespectatori la Prim-plan cu o ediţie specială, în această miercuri, de la ora 21.00, la TVR 1. Îmi doresc, aşa cum i-am obişnuit pe telespectatori, emisiuni dinamice şi interactive, aşa că voi fi foarte atentă la mesajele publicului. Voi prelua în direct întrebările şi comentariile telespectatorilor.”

„Pot spune ca nu ma mai simt parte din acest proiect, nu mai simt ca avem un drum comun, nu mai inteleg si nu mai rezonez cu multe dintre deciziile conducerii. In plus, influenta unor personaje toxice este atat de mare incat contamineaza intreaga atmosfera a postului”, își motiva Mădălina Pușcalău plecarea de la postul B1 TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos