25.1 C
București
vineri, mai 24, 2024
AcasăMondenScandal intre Grigore Lese si Trupa Taxi! Artistul popular spune ca N-A...

Scandal intre Grigore Lese si Trupa Taxi! Artistul popular spune ca N-A STIUT ca va fi folosit IMPOTRIVA Catedralei Mantuirii Neamului! ”Nu am NIMIC impotriva Bisericii”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Artistul Grigore Leşe a acuzat trupa Taxi că l-a păcălit să participe la un proiect împotriva Catedralei Neamului, sub paravanul unui cântec despre bisericile din lemn. PR managerul trupei contraatacă şi face publice mesajul trimis pe mail-ul lui Leşe, în care acesta era informat cu privire la textul cântecului şi restul participanţilor la proiect.

Ultima melodie a trupei Taxi, „Despre smerenie”, un manifest împotriva Catedralei Neamului („Dumnezeu iubeşte lemnul şi spaţiile mici”), a stârnit un val de reacţii pe reţele de socializare. Mii de distribuiri pe Facebook au fost urmate de numeroase critici pentru trupă şi pentru vedetele care apar în videoclip. În urma discuţiilor publice, artistului Grigore Leşe a declarat că nu ştia că melodia este un manifest împotriva Catedralei Neamului şi că va cere să fie scos din videoclip.

„Eu m-am dus la o înregistrare cu Taxi, crezând că este vorba despre spiritualitate și nicio clipă nu am știut că este un clip împotriva construcției Catedralei. Eu îmi vad de muzica mea, eu am fost botezat într-o biserică de lemn, am aceste date, din familie. Nu am nimic împotriva construcției Catedralei. Eu am crezut că este un clip despre biserici, despre lemn, despre credință”, a spus Grigore Lese.

Trupa Taxi răspunde într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook. „Prin prezenta dorim să vă comunicăm faptul că domnul Grigore Leșe a fost informat pe larg despre proiectul trupei Taxi – „Despre smerenie”, înainte de a da curs invitației de a filma.

1. În data de 14.03.2016 domnia sa a primit pe email textul piesei și lista participanților confirmată în acel moment. (foto print screen – mai jos)

2. În data de 22.03.2016 domnul Grigore Leșe a venit la studio. Înainte de a-și da acordul final pentru a înregistra, a fost invitat să asculte piesa și să urmărească filmările realizate până în acel moment. După ce a ascultat piesa și a vizionat filmările, domnul Leșe a intrat în studio pentru înregistrările audio și video”, se menţionează în mesajul semnat de PR managerul Gabriela David.

Mesajul are ataşate şi două imagini:

content-image

content-image

Ultimele stiri