30.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEDeștepți și naivi: Cum a reușit o fostă judecătoare să păcălească judecători...

Deștepți și naivi: Cum a reușit o fostă judecătoare să păcălească judecători din întreaga țară cu o schemă imobiliară

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Dezamăgire natională! România are șanse scăzute să se mai califice la Campionatul European

Belraus-România a fost o partidă dezamăgitoare, mai ales pentru...

Fostă angajată MAI, fostă judecătoare și fostă avocată, Carmen Păștin i-a păcălit în ultimul hal pe judecători, în dosarul „Hotel Cota 1400 Sinaia”, informeaza atacpersoana.ro.

Carmen Păștin și-a demonstrat măiestria și în cazul „Hotel Cota 1400 Sinaia”. Potrivit documentelor transmise DIICOT, imobilul respectiv a fost dobândit de către POPESCU Gheorghe și POPESCU Mihaela-Zizi prin executare silită imobiliară, în schimbul achitării integrale a prețului adjudecării imobilului – compus din teren și construcții – care a fost intabulat în Cartea Funciară cu nr. 10060 (vechi) situat în Sinaia, Drumul Cotei F.N., în baza contractului de vânzare-cumpărare nr. 1488 din 26.09.2002, autentificat de Notarul Public Valeria Baias.

„Ulterior datei intabulării dreptului de proprietate asupra imobilului, PĂȘTIN Carmen și SC ZED MARKETING GROUP SRL, invocând înscrisuri fictive și circumstanțe nereale, au formulat peste 45 de acțiuni în justiție, vizând, în principal, anularea executării silite imobiliare și a contractului de vânzare-cumpărare nr. 1488/2002, toate acțiunile și cererile acestora fiind respinse irevocabil. Cunoscând hotărârile judecătorești irevocabile, prin care a fost stabilit debitorul real al obligației, respectiv SC Hotel Cota 1400 SA Sinaia – PĂȘTIN Carmen a acționat cu rea-credință, interpunând în procedurile judiciare propria firmă, ZED MARKETING GROUP SRL, în baza unui contract de cesiune de drepturi litigioase fictiv, înscriindu-se la masa credală a debitorului, context în care a indus în eroare instanța de judecată, obținând aprobarea executării silite asupra bunurilor proprii ale lui POPESCU Gheorghe (în cadrul dosarului de executare nr.153/2016)”, se arată în documente.

„Pe de altă parte, deși acțiunile în instanță au fost câștigate succesiv de către partea prejudiciată (POPESCU Gheorghe), PĂȘTIN Carmen a continuat, în mod repetitiv, în a proceda la vânzarea, ”prin antecontract a imobilului Cota 1400”, deși nu avea niciun drept de proprietate asupra acestuia. În fapt, folosindu-se de documente false ori contrafăcute, și-a asumat, în fața prezumtivului client, titlul de proprietar al drepturilor litigioase asupra imobilului Hotel Cota 1400, încasând astfel importante sume de bani din partea acestora.
Ulterior, prevalându-se de tot felul de motive, PĂȘTIN Carmen a evitat să înainteze un exemplar al (pre)contractului și părții semnatare, obișnuind să păstreze în posesie toate exemplarele contractelor încheiate, în original, semnate de către părțile implicate. Astfel, în majoritatea cauzelor îndreptate împotriva sa, PĂȘTIN Carmen săvârșește infracțiuni de fals în înscrisuri, fiindu-i cunoscut faptul că expertiza în astfel de cazuri necesită perioade de timp semnificative. Mai mult, prin implicarea martorilor mincinoși, ori prin tehnica depunerii a multiple plângeri penale ori prin sesizări absurde către instituții înalte ale statului împotriva părții prejudiciate, PĂȘTIN Carmen a reușit să tergiverseze, să inducă în eroare, să sfideze completele de judecată, să eludeze legea, să obstrucționeze justiția.

Conform reclamanților, concomitent a fost formulată și o cerere de intervenție, de către SC MVB BUSINESS CONSULT SRL, prin admininistratorul LAZARESCU Eugen, existând suspiciuni potrivit cărora demersul a fost inițiat în înțelegere cu petenta PĂȘTIN Carmen, scopul fiind invocarea unor circumstanțe nereale cu efecte în planul tergiversării nejustificate a procesului. Pe perioada cercetărilor judecătorești, cereri de intervenție sau căi de atac au fost initiate și prin intermediul SC VILA ROMPREST SRL reprezentată/controlată de PĂȘTIN Carmen, respectiv prin SC MCKINSEY FINANCIAL ROM SRL, administrată de STROE Andrea Simona și de IORDACHE Mihaela, capitalul social al ultimei firme fiind împărțit de persoanele menționate, în asociere cu CIOCOVEANU Bogdan Nicolae.

Citeste continuarea pe atacpersoana.ro

Ultimele stiri