21 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăACTUALITATEDezastru de proportii biblice in Rusia: Arde cel mai mare zacamant de...

Dezastru de proportii biblice in Rusia: Arde cel mai mare zacamant de gaz!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Avion in flacari la Tokyo, a reusit sa evite o tragedie

Un avion al Japan Airlines în flăcări a aterizat...

În timpul nopții, o conductă de 1400 mm s-a rupt pe amplasamentul Gazprom Dobycha Urengoy, între câmpurile de gaze 7-8. Zăcământul Urengoy este unul dintre cele mai mari din lume, al doilea după North/South Pars (Qatar/Iran) în ceea ce privește rezervele, transmite agenția Nexta.

În districtul autonom Yamalo-Nenets, s-a înregistrat o situație de urgență la situl industrial al Gazprom Urengoy, care a provocat un incendiu la cel mai mare câmp de gaze. Compania a raportat depresurizarea conductei.

„La câmpul Urengoyskoye a avut loc o depresurizare cu un incendiu în a doua linie a colectorului de gaze, situată între unitățile integrate de tratare a gazelor UKPG-7 și UKPG-8V. Nu s-au înregistrat victime. Gazprom Urengoy a luat cu promptitudine măsuri de suspendare a funcționării instalațiilor de producție, de redistribuire a fluxurilor de gaz, de izolare și de eliminare a incendiului. La ora 02:05 incendiul a fost stins. La ora 02:50, instalațiile de producție au fost repuse în funcțiune. Incidentul nu a afectat îndeplinirea obiectivelor de producție de gaz. Cauza incidentului va fi stabilită de către o comisie special creată”, a precizat serviciul de presă al companiei.

Direcția principală a Ministerului pentru Situații de Urgență din districtul autonom Yamal-Nenets a raportat că la instalație lucrează angajați ai unui departament privat de pompieri. Potrivit informațiilor oficiale, forțele și mijloacele departamentului nu au fost implicate în stingerea incendiului de la câmpul Urengoy.

Ultimele stiri