Acasă ACTUALITATE Momente tensionate in timpul vizitei lui Iohannis la Kiev, alaturi de Emmanuel...

Momente tensionate in timpul vizitei lui Iohannis la Kiev, alaturi de Emmanuel Macron, Olaf Scholz și Mario Draghi

Președintele Klaus Iohannis spune că nu există cuvinte să descrie tragedia umană inimaginabilă și distrugerile îngrozitoare pe care le-a văzut la Irpin și face apel ca toți cei responsabili pentru aceste crime să fie trași la răspundere de justiția internațională. Presedintele Romaniei a fost vizibil afectat de urmarile razboiului.

„Nu există cuvinte care să descrie tragedia umană inimaginabilă și distrugerile îngrozitoare pe care le-am văzut astăzi la Irpin. Reiterez cu tărie apelul meu ca toți cei responsabili pentru aceste crime să fie trași la răspundere de justiția internațională, proces pe care România îl susține necondiționat”, a scris Klaus Iohannis într-o postare pe Facebook.

Iohannis este la Irpin, o suburbie a Kievului, distrusă aproape complet de bombardamentele armatei ruse. Președintele Iohannis vizitează localitatea alături de Emmanuel Macron, Olaf Scholz și Mario Draghi, potrivit televiziunii franceze BFM TV.

Cei patru lideri europeni merg la întâlnirea cu președintele Volodimir Zelenski. O conferință de presă este programată pentru ora 15.00, potrivit Administrației Prezidențiale

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIn Romania nici ciobanii nu mai vor sa munceasca: Proprietarii de oi aduc paznici din Bangladesh!
Articolul următorBiserica s-a simtit atacata de geamandurile-cruce: „Nu sperie pe nimeni, domnule Arafat, ci e invers: dă nădejde!”