9.8 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăDosarDezvaluirile unui cunoscut fotomodel. Agentiile de modelling paravan pentru prostitutie de lux!...

Dezvaluirile unui cunoscut fotomodel. Agentiile de modelling paravan pentru prostitutie de lux! Cat costa?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Supermodelele au parte de cei mai mari bogătaşi şi sunt plătite cu două milioane de dolari pentru o singură noapte de sex. Dezvăluirile şocante sunt făcute de fotomodelul de origine austriacă Jazz Egger, de 20 de ani, pentru Daily Mail, citat de click.ro.

„Industria modei funcţionează după alte reguli decât vă imaginaţi. Agenţii fotomodelelor sunt de fapt nişte peşti care au contacte în lumea milionarilor. Ei aprovizionează cu fete petrecerile bogătaşilor. Fotomodelele primesc pentru o noapte de sex sume cuprinse între 3.500 $ şi 2 milioane $. Însă pentru două milioane trebuie să fii super-cotată”, a dezvăluit, pentru Daily Mail, fotomodelul stabilit de curând la Londra, Jazz Egger.

Jazz a devenit fotomodel la vârsta de 13 ani şi a participat la mai multe castinguri pentru prestigioase case de modă. Ea şi-a imaginat întotdeauna că „industria modei este o lume de poveste”. S-a înşelat.

„Am fost contactată de un agent pe nume George care mi-a cerut nişte fotografii făcute cu telefonul, în lenjerie intimă cu mine. A doua zi m-a sunat să-mi spună că mi-a găsit un bogătaş influent care mă plăteşte cu 3.500 $ să fac sex cu el. George mi-a spus că bogătaşul vrea confidenţialitate şi că mă va ajuta în carieră deschizându-mi uşi la diferite reviste şi case de modă. Am refuzat”, a povestit Jazz.

Agentul i-a explicat că diferenţa între un fotomodel de succes şi o fată oarecare este făcută de „sponsorii” din spate. Jazz este fotomodel la agenţia Elite Models şi a câştigat Next Top Model din Germania.

Cum funcţionează sistemul?

Agentul e omul de legătură dintre fotomodel şi milionarul discret. El negociază tarifele. În timpul festivalului de film de la Cannes, fetele primesc 30.000 $ pe noapte. Pentru fotomodele internaţionale tarifele pornesc de la 250.000 $.

Jazz Egger povesteşte că bogătaşul cere un „selfie” sexy cu fata pe care urmează să o închirieze şi apoi spune cât e dispus să ofere. De obicei partidele de sex au loc în hoteluri sau la bordul iahturilor.

Sursa: click.ro

Ultimele stiri