Acasă Monden Diana Popistasu va reprezenta Romania la Miss Earth 2012

Diana Popistasu va reprezenta Romania la Miss Earth 2012

108

Diana Popistasu, o studenta la drept in varsta de 21 de ani, va reprezenta Romania la Miss Earth 2012, un concurs de frumusete care are loc in Filipine, intre 5 si 26 noiembrie, informeaza un comunicat remis Mediafax. In urma concursului national de frumusete Miss Earth Romania 2012, organizat duminica de agentiile ExclusivEvent si Just Smile Events, in orasul Iasi, a fost aleasa ca reprezentanta a tarii noastre la competitia internationala Miss Earth 2012 Diana Popistasu.

 

Aceasta este din Iasi, are 21 de ani, o inaltime de 1,73 metri si dimensiuni de 88-62-91. Diana Popistasu este studenta in anul III la Facultatea de drept din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Proaspata detinatoare a titlului Miss Earth Romania 2012 va concura alaturi de alte aproximativ 80 candidate din tot atatea tari.

 

Impreuna cu Diana Popistasu, in Filipine va mai pleca Aliona Chitoroaga o tanara basarabeanca, cu dubla cetatenie romana si moldoveneasca, care a fost desemnata in competitia din Iasi Miss Earth Moldova 2012, urmand sa-si reprezinte tara in competitia internationala. Aliona Chitoroaga are 23 ani, 1,76 m inaltime, dimensiunile ei fiind 87-61-92. Este studenta la Facultatea de geografie si geologie (specializarea Turism), dar si model, avand deja la activ doua alte participari la competitii internationale de frumusete.

 

Din juriu a facut parte si Jihan Shanabli, castigatoarea Miss Earth Romania 2011, si Andrei Dumitriu, reprezentantul Romaniei care va pleca in competitia Manhunt International 2012 din Bangkok.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos