Acasă Monden Diana Popistasu va reprezenta Romania la Miss Earth 2012

Diana Popistasu va reprezenta Romania la Miss Earth 2012

Diana Popistasu, o studenta la drept in varsta de 21 de ani, va reprezenta Romania la Miss Earth 2012, un concurs de frumusete care are loc in Filipine, intre 5 si 26 noiembrie, informeaza un comunicat remis Mediafax. In urma concursului national de frumusete Miss Earth Romania 2012, organizat duminica de agentiile ExclusivEvent si Just Smile Events, in orasul Iasi, a fost aleasa ca reprezentanta a tarii noastre la competitia internationala Miss Earth 2012 Diana Popistasu.

 

Aceasta este din Iasi, are 21 de ani, o inaltime de 1,73 metri si dimensiuni de 88-62-91. Diana Popistasu este studenta in anul III la Facultatea de drept din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Proaspata detinatoare a titlului Miss Earth Romania 2012 va concura alaturi de alte aproximativ 80 candidate din tot atatea tari.

 

Impreuna cu Diana Popistasu, in Filipine va mai pleca Aliona Chitoroaga o tanara basarabeanca, cu dubla cetatenie romana si moldoveneasca, care a fost desemnata in competitia din Iasi Miss Earth Moldova 2012, urmand sa-si reprezinte tara in competitia internationala. Aliona Chitoroaga are 23 ani, 1,76 m inaltime, dimensiunile ei fiind 87-61-92. Este studenta la Facultatea de geografie si geologie (specializarea Turism), dar si model, avand deja la activ doua alte participari la competitii internationale de frumusete.

 

Din juriu a facut parte si Jihan Shanabli, castigatoarea Miss Earth Romania 2011, si Andrei Dumitriu, reprezentantul Romaniei care va pleca in competitia Manhunt International 2012 din Bangkok.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSandy va lasa o gaura de peste 15 miliarde de dolari in SUA
Articolul următorToni Braxton, acuzata ca-si evita creditorii