Acasă Monden Miss Earth Romania 2012 renunta la titlu

Miss Earth Romania 2012 renunta la titlu

Iulia Monica Dumitrescu este clujeanca care ne va reprezenta tara in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss Earth 2012 din Filipine.

In urma urma competitiei nationale de frumusete Miss Earth Romania 2012, organizata in 28 octombrie in orasul Iasi, a fost aleasa ca reprezentanta a Romaniei in cadrul competitiei internationale de frumusete Diana Popistasu din Iasi, candidata care, insa, din motive scolare, nu ar fi putut pleca in Filipine sa reprezinte Romania.

Drept urmare, aceasta a renuntat la titlu, cedand coronita si titlul Miss Earth Romania 2012, conform regulamentului competitiei, in favoarea urmatoarei clasate in concurs, Iulia Monica Dumitrescu (foto) din Cluj-Napoca, anunta organizatorii pe Facebook.

Iulia Monica Dumitrescu are 20 ani, 1.73 m inaltime, dimensiunile ei fiind 87-61-91. Iulia este studenta in anul 2 la facultatea Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul „Universitatii Babes Bolyai.

„Din motive personale, mai exact cursurile Facultatiii de Drept pe care o urmez, va anunt cu regret ca nu voi putea reprezenta Romania in cadrului concursului Miss Earth 2012 desfasurat in Fillipine in perioada 3-25 noiembrie, deoarece nu am posibilitatea sa plec intr-un interval atat de indelungat”, anunta Diana Popistasu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPavel Stratan „interzis” la „Dansez pentru tine”
Articolul următorTargul International Gaudeamus – Carte de invatatura, la cea de-a XIX-a editie