30.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăStirea zileiSOC IN GHENCEA! Armata isi face echipa de fotbal și vom avea...

SOC IN GHENCEA! Armata isi face echipa de fotbal și vom avea meciuri FCSB – STEAUA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Armata austriaca se incalta din Romania!

Cu Schengen sau fara Schengen armata austriaca a ajuns...

România își întărește masiv forțele din Marea Neagră

Reprezentanţii Forţelor Navale Române au anunţat că, până în data de...

Armata reinvie echipa de fotbal FC Steaua Bucuresti si, deocamdata, ea va functiona la nivel de copii si juniori, insa urmeaza sa fie si echipa de seniori, scrie gsp.ro.

CSA Steaua București anunță că redeschide porțile Centrului de Fotbal pentru copii și juniori. Așa se poate ajunge ca din următoarele sezoane să asistăm la partide de foc între actuala FCSB și echipa clubului sportiv.
„Acțiunea de selecție a copiilor și juniorilor care se vor pregăti în cadrul Centrului de Fotbal va avea loc în perioada 24-30  august 2015 la stadionul Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, zilnic, între orele 08.30 – 12.30 și 16.00 – 19.00.


 

Citeste si:

VIDEO – Imagini de colectie cu Mirel Radoi marcand primul gol pentru Steaua, la 19 ani!

Discutie cu „scantei” intre Steaua si MApN pe tema emblemei si a numelui! Stelistii nu vor sa negocieze nimic cu Armata!


 

La selecție sunt așteptați, în echipament sportiv, copiii născuți între anii 2001 – 2006 inclusiv. Toți trebuie să prezinte o adeverință medicală prin care se certifică faptul că sunt apți pentru efort fizic, pentru a putea susține probele de efort impuse”, este anunțul de ultimă oră al CSA.

Steaua e în conflict cu CSA din luna decembrie, cînd formaţia lui Gigi Becali a pierdut emblema şi numele la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

Ultimele stiri