Acasă Stirea zilei Una dintre VOCILE DE AUR ale Romaniei pleaca in SUA!

Una dintre VOCILE DE AUR ale Romaniei pleaca in SUA!

Celebra cântăreaţă de muzică uşoară se află pe ultima sută de metri cu pregătirile celui mai important spectacol pentru diaspora din SUA alături de prietenul şi colaboratorul ei, compozitorul şi interpretul Ovidiu Komornyik. Spectacolul are loc la invitaţia unei fundaţii a românilor stabiliţi peste Ocean.

 În ciuda proiectelor importante pe care le derulează, Angela Similea nu doreşte să ofere, deocamdată, prea multe detalii. „Nu sunt disponibilă pentru a vorbi cu presa întrucât nu mă aflu în Bucureşti şi sunt într-o perioadă în care timpul este deosebit de preţios pentru mine. Asta fiindcă împreună cu colegul meu Ovidiu Komornyik pregătim spectacolul pentru America. Înainte de a pleca peste Ocean, vom ieşi să facem nişte declaraţii pentru că e primul spectacol aprobat de statul american cu forme legale”, a declarat artista pentru ziarulring.ro.


Cu toate că a fost de multe ori în SUA, Angela Similea nu a cântat niciodată într-un eveniment de o asemenea anvergură de teama autorităţilor. „Suntem concentraţi pe acest concert care va avea loc în Atlanta. N-am mai cântat niciodată în America. E prima oară când accept să cânt acolo pentru că e prima oară când se respectă legile Statelor Unite. Va fi un concert de două ore, vor fi şi melodii mai vechi, şi dintre cele mai noi. Cu siguranţă, publicul de peste Ocean aşteaptă, în primul rând, melodiile foarte cunoscute şi îndrăgite. Avem contract cu Fundaţia «Romania in US» care ne-a invitat la acest concert organizat într-o sală superbă care arată ca un ateneu”, ne-a mărturisit vedeta.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentHOROSCOP: La ce sa te astepti TOAMNA aceasta, in functie de zodie!
Articolul următorUnul dintre cei mai IUBITI concurenti de la Vocea Romaniei a ajuns IN STRADA! Apel disperat la OAMENI!