Intr-o vreme, cantareata era una dintre cele mai sexy aparitii la televiziunile romanesti, insa varsta si-a spus cuvantul.

Împlinită bine după tentativa de a reveni în prima linie a competiţiilor muzicale, prin înscrierea la preselecţiile Eurovision, în 2014, când părea mai în formă decât oricând, Silvia Dumitrescu pare să fi reluat lupta cu kilogramele în plus.

Iar bătălia se dă crâncen, căci artista nu ia pauză nici în zilele ei libere, de vacanţă. Aflată la mare, pe ţărmul de la Vama Veche, nonconformista cântăreaţă a anilor ’90 s-a prăjit bine la soare şi, imediat ce a început să se însereze, s-a mobilizat pentru o sesiune de jogging pe nisip, oferind privitorilor un spectacol neaşteptat…

Silvia nu a îmbrăcat vreun echipament special care să o ajute să a r d ă mai multe calorii, ci a luat-o la pas purtând doar un costum de baie, e drept, întreg, care nu acoperea atât cât s-ar fi căzut într-o astfel de situaţie.


Citeste si:

Cantareata Cher isi traieste ultimele clipe de viata! Imparte tot ce are prietenilor si cunoscutilor!

Cantareata Elena Gheorghe a fost la un pas sa OMOARE un om!

O cunoscuta cantareata din Romania a fost la un pas de MOARTE in Italia!


Înarmată cu un prosop mic, năduşită şi aprinsă la faţă, boema artistă şi-a încheiat cursa cu picioarele în apă şi privirea în larg. Imediat ce şi-a reglat respiraţia, blonda a luat-o de la capăt. Se vede treaba că Silvia nu se joacă şi chiar are în plan o remodelare corporală.

Din păcate, misiunea ei nu e una uşoară, fiind sabotată de o afecţiune a glandei tiroide cu care a fost diagnosticată acum câţiva ani şi al cărei tratament favorizează acumularea kilogramelor.

 
Transparenta face diferenta