Acasă Monden O cunoscuta cantareata din Romania a fost la un pas de MOARTE...

O cunoscuta cantareata din Romania a fost la un pas de MOARTE in Italia!

O cheama Teodora Rusu insa este cunoscuta dupa numele de scena Adora, avand concerte in cluburile din intreaga tara. Weekend-ul trecut s-a aflat in Italia, pentru o şedinţă foto, si si-a vazut moartea cu ochii.

„Eram în Italia, pentru o şedinţă foto, și mi-am prelungit şederea pentru câteva zile, pe coasta Liguriana. Conduceam un Fiat 500 L, închiriat, şi eram pe drum din spre Sori, Genova. Mă duceam împreună cu echipa mea să vad «Psihiatric Circus» la invitaţia actorului Răzvan Popescu. La un moment dat, într-un viraj periculos, o maşina a pierdut controlul şi a intrat frontal în noi. A venit salvarea, poliţia şi rampa să ridice epavele. Nu m-a şocat nu numai accidentul, ci şi faptul că am fost lăsaţi în stradă, între localităţi. Când a terminat ancheta, politia a spus: «Noi am terminat, la revedere». Atât”, a spus Adora, îngrozită și acum de cele întâmăplate.

Solista nu-și va reveni foarte ușor din starea de șoc. „Am pornit pe jos spre prima localitate, de unde ne-a recuperat maşina Circului Belluci. După ce am ajuns în Genova, managerul meu s-a dus la compania de închiriat maşini pentru una nouă. Rănile noastre au fost suportabile şi am refuzat internarea. Pasagerii aflaţi în celălalt autoturism au fost luaţi de medici, copilul aflat cu mama lui urla întruna, nu ştiu dacă a păţit ceva. Nu ştiu exact cauza accidentului, persoana vinovată nu a spus decât că îi pare rău… Bănuiesc că a adormit. Nu-mi vine să cred că am scăpat teafară… Impactul a fost frontal şi foarte puternic, am leşinat din cauza şocului și mi-am revenit doar după câteva minute bune”, a povestit Adora, în exclusivitate pentru Click!

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentO femeie a facut puscarie NEVINOVATA! Senatul cere demisia lui Kovesi!
Articolul următorVIDEO – DISPERAT, un primar a iesit LA CERSIT!