Acasă Monden Anca Pandrea este in STARE GRAVA!

Anca Pandrea este in STARE GRAVA!

39

Sotia lui Iurie Darie nu mai poate iesi din casa si este dependenta de un tub de oxigen, fara de care viata ei este in mare pericol.

Anca Pandrea se confrunta cu grave probleme de sanatate, iar  in urma cu o luna a ajuns pe mana medicilor de la Spitalul de Urgenta. Acum, actrita poate respira doar cu ajutorul unei masti de oxigen.

Dupa trei saptamani, timp in care a fost sub atenta supraveghere medicilor, Anca Pandrea a fost externata, insa, din pacate, sotia lui Iurie Darie are, in continuare, grave probleme de sanatate. Astfel, actrita este nevoita sa stea in casa si are interzis la orice efort fizic.

„Sunt acasa cu butelia de oxigen dupa mine. Altfel nu pot. Medicii care m-au ingrijit mi-au spus ca cineva acolo sus ma iubeste. Puteam sa fiu disparuta! Ca un exemplu, dintre 2000 de oameni care sufera de boala mea, doar cinci supravietuiesc. Nu am voie sa vorbesc mult si nici sa fac efort. Asa supravietuiesc. Am prieteni care ma ajuta si imi aduc ce am nevoie”, ne-a declarat Anca Pandrea.

Sursa: cancan.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos