P. Diddy are o noua iubita

1-p-diddy-et-kate-upton_referenceKate Upton, unul dintre modelele cu cei mai mari sani, se pare ca este noua iubita a rapper-ului P.Diddy. Modelul in varsta de doar 20 de ani, a fost surprins in timp ce il saruta pasional pe rapper, intr-un club din Miami. Cei doi au fost vazuti in sectiunea VIP a clubului, fiind destul de dragastosi unul cu celalalt.

Potrivit unor surse, Kate si Diddy nu aveau nicio retinere in a-si arata afectiunea in public: „Da. Se sarutau. Nu au incercat nicio clipa sa se ascunda”. De asemenea, cei doi au luat chiar si cina la un restaurant luxos din New York. Purtatorul de cuvant al modelului a dorit sa clarifice toata aceasta situatie, insistand ca intre Kate si Sean Combs (P.Diddy) nu poate fi vorba de o relatie amoroasa. Insusi P.Diddy a tinut sa infirme aceste zvonuri: „Nici macar nu o cunosc personal pe Kate Upton. Ceea ce se scrie este cat se poate de fals”.

Avand in vedere diferenta de varsta destul de mare dintre cei doi, este de inteles de ce rapper-ul doreste sa pastreze discretia cu privire la o posibila relatie.