7.5 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMondenSi iubita lui Vlad Voiculescu a ramas fara job. Au dat-o afara!

Si iubita lui Vlad Voiculescu a ramas fara job. Au dat-o afara!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Traditionalistul Dragnea si-a tras iubita noua, cu zeci de ani mai tanara

Liviu Dragnea iubește din nou după despărțirea de Irina Tănase. Politicianul...

Guvernul a căzut! Cîțu: ”La revedere, dar nu adio!”

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, a votat,...

Laura Ștefănuț, iubita fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a depus în instanță o contestație la decizia de concediere primită de la Fundația Greenpeace CEE România.

Dosarul a fost înregistrat pe 16.03.2021 la Tribunalul București la Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, potrivit portalului instanțelor.

Iubita lui Voiculescu a fost prezentă în Parlament, vineri, la prima ieșire publică a fostului ministru de după demiterea acestuia.

În ziua demiterii lui Voiculescu, partenera acestuia a reacționat surprinzător pe Facebook, punând semnul echivalenţei între acest gest politic cu sacrificarea lui Iisus Cristos.

„Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, a spus Laura Ștefănuț, pe pagina ei de Facebook.

De asemenea, în ziua respectivă Laura Ștefănuț a fost surprinsă ieșind din Ministerul Sănătății, evitând să le explice jurnaliștilor în ce calitate a intrat în instituție.

Ultimele stiri