19.9 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenMarilyn Manson, noua imagine a brandului Yves Saint Laurent Paris

Marilyn Manson, noua imagine a brandului Yves Saint Laurent Paris

in:

Stiri pe acelasi subiect

marilyn_mansonRockerul american Marilyn Manson este noua imagine oficiala a brandului de lux Saint Laurent Paris, cunoscut pana in 2012 sub numele de Yves Saint Laurent.

Muzicianul american a pozat cu aceasta ocazie pentru o sedinta foto, in tinute goth si grange, pentru noua colectie masculina a renumitului brand francez, creata de designerul Hedi Slimane, informeaza contactmusic.com.

Marilyn Manson calca astfel pe urmele altor doi rockeri celebri – Beck si Christopher Owens, solistul trupei Girls – in calitate de imagine oficiala a casei Saint Laurent Paris, cunoscuta pana anul trecut sub numele de Yves Saint Laurent.

Marilyn Manson este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina. Printre hiturile sale se numara „Irresponsible Hate Anthem”, „Sweet Dreams (Are Made Of This)”, „Tainted Love” si „Beautiful People”.

In 2007, Marilyn Manson a concertat si la Bucuresti, la prima editie a festivalului B’estfest. Numele lui de scena este o combinatie intre doua simboluri ale culturii americane din anii 1960 – actrita Marilyn Monroe si criminalul psihopat Charles Manson.

Ultimele stiri