Teo preda cursuri de comunicare

24

teo-trandafir-adrian-stoicoviciuTeo Trandafir s-a reorientat in cariera si preda de ceva vreme cursuri de comunicare. Fosta realizatoare de televiziune a marturisit ca a avut o viata in care a trait teribil, insa acum isi doreste sa dea curaj celor care au nevoie. Dupa experienta acumulata in televiziune si politica, Teo considera ca a sosit momentul in care poate fi de folos unor persoane care au nevoie sa invete comunicare si dezvoltare personala.

In perioada 5-7 aprilie, Teo Trandafir se va afla la Constanta, alaturi de echipa Training PRO, pentru a sustine o serie de cursuri de comunicare si dezvoltare personala! Aceste cursuri se adreseaza oamenilor care nu-si pot stapani emotiile, care n-au incredere in ei insisi si isi doresc cu ardoare sa invete cateva “trucuri” de comunicare….

Vedeta tv este extrem de incantata fiindca poate ajuta oamenii care au probleme la capitolul comunicare invatandu-i sa… “deranjeze”.

“Cursurile mele de comunicare si dezvoltare personala sunt, cred eu, un ajutor, un sprijin. Am intalnit de-a lungul vietii mele oameni care nu-si pot stapani emottiile, care n-au incredere in ei insisi, care au multe de spus, dar sunt impiedicati, de ei sau de ceilalti, de vremuri sau de societate, de familie chiar. Am fost educati astfel. Sa asteptam, sa nu deranjam, sa vorbim doar cand suntem intrebati”, scriaTeo pe blogul ei.

“Cu tact si rabdare, ne putem face auziti. Apoi, vom fi si ascultati. Stiu ce spun si voi demonstra asta cu argumente”, adauga ea.