34.1 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiTeo Trandafir nu renunta la Mircea Badea. ”Apostrofarile nu le-am facut eu!”

Teo Trandafir nu renunta la Mircea Badea. ”Apostrofarile nu le-am facut eu!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Dupa ce mass media a preluat mesajul ca Teo Trandafir este dezamagita de Mircea Badea, cunoscuta prezentatoare a tinut sa faca o rectificare. Ea dezminte categoric și pe un ton dur că s-a disociat de Mircea Badea.

„Apostrofările odioase la adresa lui Mircea Bade, care mi s-au pus în cârcă, nu sunt adevărate. Nu le-am făcut eu. Îmi pare foarte rău că lucrurile s-au petrecut așa. Nu sunt eu, nu e pagina mea, este doar o făcătură ordinară, așa cum se mai întâmplă din când în când și e mare păcat”.

Având în vedere această dezmințire, ne cerem scuze pentru propagarea unei știri false, bazată pe ceea ce Teo Trandafir numește, pe bună dreptate „o făcătură odioasă”. Totuși, nu suntem de acord cu expresia „apostrofări odioase”. Mesajul din odioasa făcătură a fost foarte credibil din două motive: 1. afirmă un adevăr simplu, anume că Mircea Badea a evoluat în timp și a evoluat în rău, probabil din cauza banilor; 2. Teo Trandafir este în vizibilă contradicție de opinii cu Mircea Badea, pe subiectul principal zilele acestea: tentativa PSD de sabotare a legislației penale, pentru protejarea politicienilor corupți, scrie puterea.ro, una din numeroasele institutii media care au preluat mesajul initial.

Articol initial:

Mircea Badea și-a închis aseară pagina de Facebook după ce Guvernul pe care-l susține a decis să abroge ordonanța 13. El a fost criticat zilele trecute chiar de prietenii săi de o viață, Teo Trandafir și Oreste.

Atitudinea lui Mircea Badea față de protestele împotriva OUG 13 au exasperat-o și pe prietena de „o viață” a acestuia, vedeta Kanal D, Teo Trandafir. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Teo a comentat la un blog al lui Mircea Badea pe care îl distribuie, exprimându-și regretul că acesta și-a vândut onoarea, informează puterea.ro.

„Regret profund să văd transformarea unui prieten drag, o parte a sufletului meu, într-o unealtă a propagandei bandiților care jefuiesc de 27 de ani această țară superbă și plină cu oameni minunați. M-ai dezamăgit Mircea.

Îmi pare rău că pentru tine banul contează mai mult decât onoarea. Sper să redevii acea persoană minunată pe care am adorat-o din primele zile în care am fost colegi la Tele 7 abc”, scrie Teo Trandafir.

Reacția sa o urmează pe cea a lui Oreste, alt fost mare prieten și co-realizator de emisiuni tv cu Mircea Badea. Oreste a mai avut în trecut încleștări verbale cu Badea, însă acum tonul său a fost de o mai mare duritate, semn că nu mai este nicio cale de reconciliere.

Oreste a postat pe Facebook o fotografie cu Mircea Badea în care apare ţinând pe piept o pancartă pe care este inscripţionat mesajul: ”Live! În atenţia Ministerului de Interne nu mai protejaţi infractorii”, scrie cancan.ro și preluat de evz.ro.

”Ce vremuri…ce baiat…Si uite cum banii si slugarnicia fata de vatafi pot transforma un om intr-o libarca…M-a durut inima in 2013, cand am inteles metamorfoza prietenului meu…Acum sunt detasat, rece si pragmatic…stiu ca procesul este ireversibil…Pacat, amice, ca dintr-un fantastic ai devenit un fanatic!”, a scris Oreste pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul a lucrat cu Mircea Badea în cadrul emisiunilor Noaptea Tarziu și Mircea vs Oreste Show. Oreste a fost realizatorul emisiunii Codul lui Oreste, inițial difuzată de Antena 2 în perioada 2007-2008, apoi de către B1TV între anii 2008-2011, emisiunea revenind la postul de televiziune Antena 2 din data de 14 mai 2011 și până în 18 octombrie 2014.

Ultimele stiri