Acasă ACTUALITATE Dictatorul Dragnea si-a pierdut sustinerea in PSD!

Dictatorul Dragnea si-a pierdut sustinerea in PSD!

Protestele istorice din ultima sapatamana nu au rupt Romania in doua, asa cum spune Liviu Dragnea la televiziunile care ii permit sa declare orice, ci PSD-ul s-a rupt in doua. Un val de antipatie impotriva PSD-ului a curpins Romania si membrii de buna credinta ai partidului sunt hotarati sa-l dea jos pe Dragnea. Unii il vor pe Vasile Dancu la conducere, in vreme ce sudul tarii o sustine pe Gabriela Firea.

Liviu Dragnea sustine ca „toata manifestatia spontana este organizata de forte oculte pentru a putea pune mana pe Romania.” Dragnea face referire la faptul ca Republica Moldova prin Igor Dodon ar vrea sa rupa Moldova si sa reconstituie Moldova Mare. Dragnea sustine ca decizia de demisie a ministrului Florin Iordache ii apartine in totalitate! Chiar daca nu recunoaste ca a chemat oamenii la o contramanifestatie Liviu Dragnea s-a dat de gol si a declarat…

”Doua manifestari egale pot scapa de sub control. Am putea ajunge in situatia in care aceasta tara ar fi sfasiata. Ar castiga si unii din tara, dar si cei diun jurul nostru. Sunt multe miscari in interiorul tarii. Dimensiunea finantarii acestor proteste e mare, e un obiectiv politic, au fost adusi oameni din tara, e organizare profesionista, nu e una spontana. Aceste miscari au fost puse la cale imediat dupa alegerile parlamentare. Institutiile care mai vor sa-si faca treaba pot afla cine organizeaza aceste proteste.”, a declarat Liviu Dragnea.

 Intre timp, vocile din partid care se ridica impotriva lui Dragnea se inmultesc.

Aurelia Cristea, inițiatoarea legii antifumat și fost ministru, critică aspru partidul după demisia sa din partid, care a venit odată cu scandalul ordonanței de urgență.

„În PSD acuma e o dictatură. Dictatura Dragnea. Cine nu este de acord cu ceea ce spune Liviu Dragnea şi câteva slugi din jurul lui este dat afară. Dacă nu se va ridica un grup suficient de puternic de lideri din rândul celor care sunt astăzi lideri, dintre cei care au adus voturi pentru partid, atunci nu e nicio şansă ca Dragnea să nu-şi pună în aplicare tot planul de subjugare a justiţiei, pentru că acesta este planul, ca justiţia să fie la mâna lor” , a spus Aurelia Cristea pentru Adevărul.

Inițiatoarea legii antifumat a mai vorbit despre cum sunt percepute protestele de amploare la nivelul PSD. Ea susține că nu s-a luat niciodată în considerare o conștiință națională, ci doar implicarea unor ONG-uri sau a unor interese externe.

„Noi nu zicem sa nu iasa oamenii in strada, dar desigur nu trebuie sa vina in Bucuresti, se pot strange direct la ei in judetele lor”, a declarat Dragnea la Romania tv.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTeo Trandafir nu renunta la Mircea Badea. ”Apostrofarile nu le-am facut eu!”
Articolul următorCum se razbuna Dragnea pe Iohannis! ASA RUPE ROMANIA IN DOUA!