Acasă ACTUALITATE Dîncu îi acuză pe ”incompetenții” din PSD conduși de Dragnea: ”Încă nu...

Dîncu îi acuză pe ”incompetenții” din PSD conduși de Dragnea: ”Încă nu s-a terminat plata”

142

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că PSD va mai avea „de plătit” de pe urma a ceea ce numeşte „inconsecvenţe din trecut” şi a unor „incompetenţi” din partid.

Întrebat duminică, înt emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, dacă PSD încă mai este asociat cu imaginea lui Liviu Dragnea, Vasile Dîncu a răspuns că pentru partid „încă nu s-a terminat plata” de pe urma unor „inconsecvenţe” din trecut.

„Încă este asociat cu imaginea unor inconsecvenţe făcute în perioada trecută, nu neapărat toate datorându-se lui Liviu Dragnea, dar unor oameni incompetenţi aduşi acolo, a unor măsuri gen Ordonanţa 13 şi alte lucruri. Vom mai avea de plătit pentru acest lucru. Încă nu s-a terminat plata, mai ales că nu putem greşi. De câte ori greşim, cea mai mică greşeală se asociază cu o greşeală mare din trecut. Deci, mai avem încă de lucru”, a răspuns Vasile Dîncu.

El a precizat că procentele PSD în ceea ceproveşte intenţia de vot vor creşte pe măsură ce partidul va integra tot mai mult zona de tineri, va aduce oameni noi.

”Consiliul Naţional va avea oameni care nu sunt membri de partid: experţi din societatea civilă, simpatizanţi de stânga, deci vom avea chiar funcţii pentru aceşti oameni. (…) În opoziţie îţi vin oameni serioşi, în opoziţie poţi doar să modernizezi în partid”, a declarat Vasile Dîncu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos