Acasă ACTUALITATE DNA il lasa pe Geoana fara AVERE! Acuzatii INCREDIBILE!

DNA il lasa pe Geoana fara AVERE! Acuzatii INCREDIBILE!

24

Fostul lider al PSD s-a trezit in aceasta dimineata in mijlocul unui imens scandal, DNA anuntand ca-i pune sechestru pe bunuri dupa ce acesta ar fi primit mai multe ceasuri scumpe de la Marian Vanghelie.

Mircea Geoană s-a prezentat miercuri dimineaţă la DNA. După doar 20 de minute, acesta a ieşit din sediul Direcţiei. Potrivit unor surse judiciare, procurorii au pus sechestru pe ceasurile sale, primite de la Marian Vanghelie.

Procurorii au indicii că o parte din mita de aproape 90 de milioane de euro primită de Marian Vanghelie ar fi ajuns la Mircea Geoană, sub formă de ceasuri. Geoană susţine că nu ştia nimic despre provenienţa banilor din care au fost cumpărate ceasurile. Este vorba despre trei ceasuri de mână.

„Am venit să lămuresc nişte chestiuni procedurale, pe care le-am şi lămurit”, a spus Mircea Geoană la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Vanghelie este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, fiind cercetat în stare de arest preventiv. Primarul Sectorului 5 ar fi luat mită în valoare de aproape 90 de milioane de euro pe parcurul a şapte ani.

Ceasurile lui Mircea Geoană nu sunt menţionate specific în declaraţia de avere. Acestea ar putea fi trecute la categoria „obiecte de artă şi bijuterii”, cu o valoare de 36.000 de lei în declaraţia lui Geoană.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos